E2r

Hoe te groen en zuinig te zijn in de badkamer

De badkamer is een van de meest gebruikte delen van het huis

De badkamer is een van de meest gebruikte delen van het huis. Dus als je wilt een zuinig leven te beginnen, start het met de badkamer. Je hoeft niet om vijandelijk Mother Nature's om dat te doen zijn. In feite, gaan groen is synoniem met het gaan zuinig. Dit moet geen probleem vooral dat er zoveel manieren om groen te zijn terwijl ze zuinig in de badkamer zijn. Begin met een of meer van de volgende tips:

Hoe te groen en zuinig te zijn in de badkamer. Fix kranen en douche.
Hoe te groen en zuinig te zijn in de badkamer. Fix kranen en douche.
  • Fix kranen en douche. Is er geen waterdruppels of water lekt uit de kranen of een douche? Zelfs kleine druppels kunnen grote verspilling van water te zijn. Beter fix uw kranen en douche. Er mag geen druipt zelfs van een enkele druppel water van hen. Op deze manier kunt helpen water te besparen en besparen op uw waterrekening.
  • Vervang lampen. In plaats van hoog-voltage gloeilampen, TL-lampen gebruiken met een laag voltage. Een 5-watt fluorescentielamp kan een rustgevend licht voor de badkamer al zijn. Het mag niet zo zijn dat helder, maar het geeft dat romantische uitstraling. Door dit te doen helpt bij het behoud van niet-hernieuwbare energie en helpt u besparen op elektrische wissels.
  • Open de ramen. In plaats van het gebruiken afzuigventilator, waarom ga je niet de badkamer ramen open? Dit laat de badkamer in te ademen frissere lucht, die beter is dan de vervaardigde lucht. Trouwens, het inschakelen van de ventilator of de badkamer vent zal betekenen meer rekeningen te betalen.
  • Gebruik natuurlijke schoonmaakmiddelen. Commerciële badkamer schoonmakers zijn meestal chemische basis. Organische alternatieven beschikbaar maar duurder dan de gebruikelijke reinigingsmiddelen zijn. Beter proberen met behulp van natuurlijke schoonmaakmiddelen die u kunt maken en mixen thuis. Zuiveringszout en azijn zijn slechts enkele pantry essentiële dingen die u kunt gebruiken voor het schoonmaken van de badkamer en houden het fris.
  • Gebruik natuurlijke luchtverfrisser. Een mooie ruikende badkamer kan worden bereikt zonder het gebruik van de chemische basis luchtverfrisser. Maken en mixen ingrediënten die je kunt vinden op uw huis en deze zullen een mooie en aarde-vriendelijke geur voor de badkamer te creëren. Gekookte sinaasappelschillen, citroen-of limoensap, en bloemblaadjes zijn genoeg om uw badkamer de meest verse geur te geven.
  • Verwijder het overbodige. Ontdoen van zo veel dingen in de badkamer als je kunt. De mindere dingen die je hebt daar, hoe minder moeite die u nodig heeft voor het behoud van de badkamer. Dat betekent minder kosten voor het houden van hen, ook. Houd de badkamer zo eenvoudig mogelijk en dat is zuinig.
  • Oefen ook groen in de badkamer. De manier waarop je de badkamer te gebruiken kan ook bepalen of dit gebied gaat groen of niet. Gebruik een glas bij het poetsen van je tanden, sluit de kraan als je scheren, en neem een douche in plaats van een bad. Al deze zal helpen bij het behoud van water, terwijl het houden van uw waterrekening goedkoper.

Maar dan groen en zuinig in de badkamer

Maar dan groen en zuinig in de badkamer, probeer dan groen en zuinig te zijn in andere delen van uw huis, ook. Het hoeft niet om een onmiddellijke verandering. Going green en zijn zuinig is een proces. Met je verlangen en kennis, gaan groen en wordt zuinig hoeft niet een moeilijk proces zijn. Het kan een leuke en bevredigende verandering in je leven zelfs.