E2r

Hoe te nutsleidingen zoeken voordat het graven

Een doe-het-zelf home improvement project is altijd een geld besparen

Een doe-het-zelf home improvement project is altijd een geld besparen. Maar het zou kunnen leiden tot de uitgaven meer als het project vereist graven. Onbedoelde raken zou kunnen leiden tot verwondingen, straffen, boetes en reparatiekosten. Erger nog, kan dit niet alleen invloed op je, maar kan een hele gemeenschap beïnvloeden als gevolg van storing bij. Je wilt niet een onderwerp van haat zijn, alleen maar omdat je vergeten bent om nutsleidingen te lokaliseren voordat het graven. Het zal niet moeilijk zijn, toch. Het duurt slechts een oproep tot 811.

Slechts ongeveer 1/3 van alle doe-het-zelf huiseigenaren bellen met de nieuwe Call Before You Dig nummer-811-en zo heeft dit geleid tot ten minste een onbedoelde hit van ondergrondse nutsleidingen elke minuut. Zelfs ervaren gravers kunnen fouten maken in hun aannames waar nut locaties zijn. Beter voorkomen dan genezen door het volgen van de onderstaande tips:

Hoe te nutsleidingen zoeken voordat het graven. Markeer de plaats voor opgraving met witte verf.
Hoe te nutsleidingen zoeken voordat het graven. Markeer de plaats voor opgraving met witte verf.
  • Stap 1. Plan de opgraving. Het plan omvat locatie, duur van de opgraving, uw naam en nummer van de vergunning. Al deze informatie is nodig om als u belt Underground Alertservice (Europa).
  • Stap 2. Markeer de plaats voor opgraving met witte verf. Voorkeur, krijt verf op te gebruiken. Het kan worden opgeruimd gemakkelijk, zodat de site gemakkelijk beschikbaar zijn voor de opgraving te starten. Als u dit niet doen voordat u contact opneemt, zullen ze alleen vertellen om het te doen. Dus beter nu doen voordat u belt, zodat de Europa kan het proces te starten.
  • Stap 3. Bel 811 niet meer dan 14 dagen voor de geplande aanvang van het project. Het aantal is 24/7 beschikbaar. Een operator zal beantwoorden uw oproep. Er zijn tot nu toe 62 One-Call Centers voor 811 in het land. Zodra uw oproep wordt ontvangen, zal de operator vragen om de locatie van uw geplande graven. Ze zal de overdracht van uw oproep aan de toegewezen centrum. Bijvoorbeeld, als u van plan bent om te graven in Kansas, zal dan 811 brengen u naar de One-Call Center in Kansas.
    De operator zal u vragen stellen, zoals de vergunning nummer, de reden voor graven, hoe diep zijn de opgraving, en wanneer u van plan bent om het project te starten. Tijdens het gesprek, bent u vrij om vragen te stellen. Na het gesprek wordt u geadviseerd om te wachten op ten minste twee dagen. Wees geduldig en wacht.
  • Stap 4. Bel europa na twee werkdagen. Tegen die tijd, het agentschap moet al hebben gewezen op de openbare nutsleidingen die kunnen worden beïnvloed met uw project. Zij zullen sturen personeel naar de site. Hij zal identificeren van de betrokken hulpprogramma's op de site door te sproeien op verf kleur.

Elke kleur speelt voor een code

Elke kleur speelt voor een code. Rood is voor de verlichting kabels, leidingen kabels en elektrische leidingen. Oranje is voor signaal lijnen, alarm lijnen en telecommunicatielijnen. Geel is voor aardolie, stoom, olie, aardgas en andere brandbare materialen. Groen is voor afvoerleidingen en riolering. Blauw is voor drinkwater. Violet is voor drijfmest lijnen, irrigatie lijnen en teruggewonnen water. Roze is voor tijdelijke markeringen.

Nutsleidingen eindelijk gelegen. U kunt beginnen met het graven van nu, maar ook heel voorzichtig zijn bij het graven op de gemarkeerde lijnen. Deze lijnen moeten altijd zichtbaar zijn voor de hele duur van het project. Als sommige lijnen werden gewist, bel 811 en vraag naar de site opnieuw te markeren.

Als het raken van nutsleidingen nog steeds gebeurd, zelfs met uw zorgvuldig graven, bel 1-800-743-5000 onmiddellijk. Ze moeten om het probleem op te lossen onmiddellijk of nog erger schade kan optreden.