E2r

Hoe te outdoor planters te maken

Tegenwoordig slechts een paar delen van de meeste grote steden zijn niet bedekt met cement. Als je droomt van het hebben van uw eigen tuintje in uw appartement in New York City, kun je vergeten achtertuinen. Er is echter een alternatief. Outdoor planters zal het werk doen. Je hebt een ruimte met voldoende zonlicht.

Onthoud altijd dat de veiligheid voorop staat. Voordat u begint om materiaal te kopen, begrijp dat u een item dat moet stevig worden maken. Als u niet bedreven in het timmerwerk, wilt u misschien een vriend vragen of een professional om het te doen voor je bellen. Als u ervan overtuigd bent dat je dit kunt doen, dan kunt u de volgende instructies.

  1. Verzamel alle benodigde materialen. Je zal 1 meter 2x2 hout nodig, 6 meter van 1x8 planken, 10 meter van 1x2 hout, 2 en 3 inch houtschroeven, 4 meter metalen gaas, en houtlijm. Afgezien van de boor, zaag, en meetapparatuur, dit zijn alles wat je nodig hebt. Zodra de metingen worden gedaan, kunt u doorgaan met de volgende instructie.
  2. Montage van de planter. Knip alle 2x2 sjokt het maken van 4 stuks van 9-inch hout dan alle 1x8 timmerhout snijd ze in drie gelijke stukken. Knip uw 1x2 te maken 8 stuks van ½ meter hout en 2 stuks van 3-meter planken. Positie twee 2x2s verticaal tegenover elkaar en verdeel deze met 1x2 planken verticaal geplaatst. Herhaal hetzelfde proces om de twee acht vierkante centimeter zijden van de plantenbak te maken. Met behulp van schuurpapier, polijsten de randen van de vers hout voor te lijmen. Plaats 1 van de 3 meter 1x8 planken op uw tafel en schroef daarna de twee 8 vierkante centimeter kanten aan de andere kant van het bos lengte. Schroef beide 1x8 hout aan elke kant. Je hebt nu een lange doos met de bovenkant open. Om de structuur te versterken, schroef een van de 3-meter 1x2 planken aan de 2x2 hout aan weerszijden net boven de 1x8 plank aan de onderkant. Schroef de 1x2 1x8 de met de 2 inch schroeven verder zet de onderzijden van de bak.
  3. Drains. Gewoon het ponsen van gaten aan de onderkant van de bak zal niet vooral doen, als u van plan bent om het te plaatsen op een betonnen vloer. Om een goede drainage te maken, moet je een perforatie voorzien 1 cm boven de bodem van de bak. Maak een gaatje in dit gebied om de 3 centimeter voor een betere drainage. Voordat je in je bodem, plaats een metalen gaas in de plantenbak om de bodem te voorkomen eroderen door de gaten.
  4. Over de bodem. De grond is niet direct gerelateerd zijn aan het maken van een buitenzwembad planter, maar moet u de juiste hoeveelheid van de bodem om de plantenbak te behouden hebben. Alvorens de bodem in, moet u deze zoeken naar rotsen, dat zou het zwaarder. Gezocht voor verontreinigingen die de sterkte van het hout wordt gebruikt zou kunnen verzwakken.
Hoe te outdoor planters te maken. Verzamel alle benodigde materialen.
Hoe te outdoor planters te maken. Verzamel alle benodigde materialen.

De prestatie die je zult voelen na het maken van deze overdekte plantenbak zal verbluffend zijn, maar je bent alleen maar halverwege. Handhaving van de planter en uw planten zullen uw volgende baan te zijn. Genieten en plezier hebben.