E2r

Hoe te outdoor tegel leggen

Tegels zijn een zeer gemakkelijke manier om opknappen en renoveren van de buitenkant van uw huis. U kunt tegels voegen op de vloer of aan de wand. Tegels zijn geweldig niet alleen omdat ze zijn duurzaam en veerkrachtig, maar ook omdat ze komen in duizenden patronen. Er zijn een aantal tegels die zijn er in effen kleuren, terwijl er een aantal tegels die komen met verschillende ingewikkelde patronen. Voor het buitenleven, tegels werkt vooral goed omdat de tegels zijn gemakkelijk te wassen en kan de zon en regen te weerstaan. Hier is hoe je buiten tegel kan leggen.

Hoe te outdoor tegel leggen. Meten.
Hoe te outdoor tegel leggen. Meten.
  • Meten. Voordat iets anders, moet u ervoor zorgen dat u zorgvuldig en nauwkeurig gemeten de oppervlakte van het gedeelte van het huis dat u bedekken met tegels hebben. Meten is zeer belangrijk, omdat de meting zal bepalen hoe veel tegelstukken je zal moeten kopen. Houd in gedachten, maar dat je nodig hebt om een extra vijf procent koopt meer tegels om gebarsten tegels of kleine ruimtes die je niet in staat om factor kan zijn in het meten van de regio tegemoet te komen.
  • Materiaal. Vervolgens moet u het type van de tegel die u daadwerkelijk gaat gebruiken voor het project te bepalen. Er zijn tal van verschillende materialen die worden gebruikt om tegels te creëren. Er zijn een aantal tegels die zijn gemaakt van steen, en die een zeer lange tijd duren. Er zijn ook goedkoop tegels die zijn gemaakt van keramiek, die afkomstig kunnen zijn met zeer mooie patronen, maar die in het algemeen veel kwetsbaarder. Er zijn ook porseleinen tegels die meestal vrij stevig, hoewel een beetje duur. Het type van de tegel die je moet kopen hangt af van het deel van het huis dat u bent van plan betegeling. Als je solliciteert tegels op de loopbrug, moet u stevig en duurzaam tegels kiezen. Als u tegels van de muren, moet u kiezen voor decoratieve tegels.
  • Gelaagdheid. Vervolgens moet u wat grind toe te voegen aan de bodem van het gebied waar u de tegels zal toevoegen. Na het toevoegen van het grind, neem wat water proof membraan en plaats deze op de top van het grind. Daarna, neem een filter stof zoals jute en bestrijkt de gehele vloer met het. Voeg een laag voor drainage en beginnen met het toevoegen van de mortel. Dit zal een vaste laag met voldoende ruimte voor de afwatering te creëren.
  • Lijmen. Zodra de mortel droog is, kunt u beginnen met het toevoegen van de tegel door lijmen ze op hun plek. Er zijn sommige soorten lijmen die specifiek zijn gemaakt voor tegels. Als u niet wilt lijm te gebruiken, kunt u ook een aantal mortel gebruiken om de tegel te laten plakken aan de vloer of de muur die u probeert te dekken.
  • Grout. Na het toevoegen van de tegels, enige mortel en zorgvuldig verspreiden in de hoeken en randen van de tegels. De mortel wordt voorkomen dat water uit het invoeren van de spleten tussen de tegels. Het zal een stevige ondergrond op de betegelde ruimte te creëren.

Wacht tot de specie en de mortel volledig uitdrogen, en neem een stuk stof weg te wassen elke mortel resten en vlekken. Met deze stappen, moet u in staat om tegels van de buitenkant van uw huis helemaal zelf.