E2r

Hoe te schuimkussens te houden van uitglijden op een bed

Het schuim pad die u hebt geplaatst op je bed moest steun en comfort toe te voegen. Maar nu heb je gemerkt dat het bundelen aan uw voeten en uitglijden zijwaarts van het bed af. Als dit een probleem dat u geconfronteerd, zijn er enkele dingen die je kunt doen om schuimkussens te houden van het afglijden van het bed. Volg deze stappen om te vinden wat voor jou werkt.

  1. Snijd het schuim om de exacte grootte. Voordat u begint er zeker van dat het schuimkussen het bed precies past. Zonder een goede pasvorm, zal de matras waarschijnlijk te glijden over een rand of je kan omkiepen de rand tijdens het slapen en rol van het bed af.
  2. Houd het schoon. Als vuil en lichaamsoli├źn te bouwen op het schuimkussen zal het glad. Alleen maar omdat je blijft lakens op het bed wil niet zeggen dat je lichaam vuil niet sijpelen door naar de schuim of matras hieronder. Houd alles schoon door het afwrijven van het schuimkussen aan beide zijden elke keer dat je wast je lakens. Als je de neiging om achter te krijgen op uw huishouden, vergeet niet dat uw beddengoed moet worden veranderd en gewassen om de twee weken tot een maand. Sommige schuimkussens kunnen worden gewassen in de wasmachine. Controleer het etiket om te bepalen of dit het geval is met het kussen u.
  3. Borstel het schuim terug. Foam is vaak glad en dat is wat het mogelijk maakt om glijden en langs schuif je bed terwijl je woelen en draaien. Wijzigen oppervlak door licht borstelen van de rug van het schuim. Hierdoor wordt een enigszins ruw oppervlak dat eerder worden vertraagd van beweging door wrijving.
  4. Breng een antislip rug. Als het schuim nog steeds glijdt u nodig heeft om een andere optie te proberen. Koop een antislip coating die kunnen worden toegepast om het schuim. De steun is op papier dat kan geopend worden gerold met een kleverige zijde die hecht aan het schuim contact. De andere kant van de steun is ruw of weinig hobbels die het wegglijden.
  5. Gebruik klittenband. U kunt ook proberen het snijden van stroken van klittenband. Bevestig een kant van de matras en de andere zijde aan de achterkant van het schuimkussen. Wanneer u de twee stukken klittenband aan elkaar drukken vormen ze een band die het kussen op zijn plaats houdt.
  6. Probeer een wig of riem. Als u niet wilt beschadigen de matras met een gladde schuim rug of het gebruik van klittenband je zou kunnen proberen om het kussen te beveiligen op een andere manier. Aankoop riemen vergelijkbaar met bretels die hechten aan de hoeken van het kussen en wikkel rond de matras hieronder. Of overweeg kleine schuim driehoekige wiggen die kunnen worden geplaatst tussen de matras en kussen om het kussen op zijn plaats te houden.
Hoe te schuimkussens te houden van uitglijden op een bed. Snijd het schuim om de exacte grootte.
Hoe te schuimkussens te houden van uitglijden op een bed. Snijd het schuim om de exacte grootte.

Het is gemakkelijk om het schuimkussen houden van uitglijden in op bed. Alles wat je nodig hebt is om de volgende stappen uit en je kunt slapen veilig.