E2r

Hoe te verzegelen en te polijsten messing

Messing ziet er erg indrukwekkend als het glanzend en glanzend

Messing ziet er erg indrukwekkend als het glanzend en glanzend, maar dan weer het ziet er erg oud en deprimerend als het niet! Dat is waarom het is echt belangrijk dat je de tijd neemt om polish messing, zodat het lijkt sprankelend nieuw. En om het effect langer te laten duren, moet u verzegelen nieuw gepolijst messing. Hier zijn enkele van de manieren om doeltreffend af te dichten en te polijsten messing:

Reinig het oppervlak

Reinig het oppervlak. De eerste stap is het reinigen van het messing oppervlak. Gebruik een zachte, schone doek om alle sporen van stof te verwijderen op het oppervlak, maar zeker aan het licht druk uit te oefenen en nooit wrijven te krachtig zijn. Voor hardnekkige vlekken, zoals grime, kunt u een zachte borstel te gebruiken.

Een andere optie voor u is om uw eigen Brass Cleaner te maken met natuurlijke ingredi├źnten. Hier zijn enkele van uw opties: breng ketchup of Worcestershire saus op de koperen oppervlak met behulp van doek, combineren zout, azijn en witte bloem en de pasta op het oppervlak toe te passen, daar het voor een uur te verlaten en vervolgens buff afspoelen met doek of wrijf yoghurt op het messing oppervlak, laten drogen, en opwrijven. U kunt zelfs overwegen het reinigen van het oppervlak met een oplossing van een eetlepel zout en 3,3 liter water, en spoel en droog ze zorgvuldig.

Polijst het oppervlak

Hoe te verzegelen en te polijsten messing. Reinig het oppervlak.
Hoe te verzegelen en te polijsten messing. Reinig het oppervlak.

Polijst het oppervlak. Om messing oppervlak polijsten, kunt u gebruik maken van in de handel verkrijgbare messing reinigingsmiddelen, zoals Twinkle messing en koper Cleaning Kit, Weiman Brash Poolse en Brasso Multi-Purpose Metal Polish, allemaal beschikbaar op amazon.com. Volg zorgvuldig de instructies om het maximale effect te krijgen. Na het polijsten van de koper, is het een slimme zet om het oppervlak te wrijven met olijfolie met een doek. Olijfolie is effectief bij het uitstellen van aanslag.

Verwijder alle resten van het oppervlak. Als u vindt dat het oppervlak een aantal residu dat overblijft na het polijsten heeft, is het belangrijk dat u dit grondig te verwijderen. Gebruik gedenatureerde alcohol of xyleen (die verkrijgbaar zijn bij bouwmarkten) om de resten te verwijderen.

Laat het oppervlak drogen

Laat het oppervlak drogen. Het is zeer belangrijk dat u de koperen oppervlak volledig drogen voordat u begint met het aanbrengen van de kit. U kan nodig zijn om een haardroger te gebruiken voor deze stap.

Breng de kit. Zodra de koperen oppervlak is absoluut schoon, residu-vrij en droog, je bent klaar om de kit te gebruiken om de oppervlakte te houden op dit ongerepte staat.

Messing ziet er erg indrukwekkend als het glanzend en glanzend. Polijst het oppervlak.
Messing ziet er erg indrukwekkend als het glanzend en glanzend. Polijst het oppervlak.

Breng de kit. Misschien wilt u blanke lak spuiten van toepassing zijn op de koperen oppervlak af te dichten. Gewoon laag het oppervlak dun om het oppervlak te beschermen en het gepolijste lang.

Een van de meest populaire messing sealer merken is EverBrite Beschermlaag, verkrijgbaar in bouwmarkten. Zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig te volgen, voor de beste resultaten. U zou ook moeten werken in een goed geventileerde ruimte.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de belangrijke dingen om te onthouden als je nodig hebt om af te dichten en te polijsten messing. Zodra u met succes polijsten en verzegelen de koperen stuk, zou je nodig hebt om minder onderhoud te oefenen schoonmaak op deze stukken, en het zal het gemakkelijker zijn om stof te verwijderen uit hun oppervlakken. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!