E2r

Hoe te wassen en opnieuw te gebruiken plastic opbergzakken

Plastic zakken zijn een enorme milieugevaar

Plastic zakken zijn een enorme milieugevaar. Ze vullen de stortplaatsen en veroorzaken waterwegen verstopt raken. Echter, deze zakken zijn zo handig om te hebben dat ze kunnen worden gevonden in zowat elk huis. Om te bezuinigen op het gebruik van deze plastic opbergzakken, kunt u overwegen de recycling van de zakken door hergebruik van hen, in plaats van het gooien van deze weg. Om dit te doen, moet u de zakken zorgvuldig, zodat u opnieuw kunt gebruiken ze te wassen. Hier is hoe om te gaan over.

  • Sorteer de oude opbergzakken. Verkrijg de plastic opbergzakken u wilt hergebruiken. Zorgvuldig inspecteren. Als het slot kapot is of is gescheurd en gescheurd, kan het niet meer worden hergebruikt en moet worden weggegooid. Controleer of u recyclen, samen met uw kunststoffen. Kunststoffen die nog in goede staat kan worden gewassen voor hergebruik. Opslag tassen die u opnieuw kunt gebruiken zijn boterhamzakjes en Gripzakjes die werden gebruikt om droge producten, zoals crackers, kleding, luiers, maar ook groenten en fruit op te slaan.
  • Niet opnieuw tassen die werden gebruikt voor vleesproducten. Bij het sorteren, moet je weten dat je moet opbergzakken die werden gebruikt om vlees op te slaan te verwijderen. De reden hiervoor is omdat niet alleen vlees achter te laten een vlezige en vettige film, ook kan het bacteriën die kan worden overgedragen aan het nieuwe item bevatten. Om niet te verkwistend, gebruik oude opbergzakken die u hebt gewassen voor vlees, zodat je weet dat het ten minste gekregen een paar gebruikt voordat het wordt gegooid.
  • Was de zakken in een warm sopje. Wanneer de zakken klaar zijn, zet ieder binnenste buiten. Hier krijg je een wastafel en vul deze met warm water en een beetje afwasmiddel. Week de zakken in het bassin voor een paar minuten. Je moet ook individueel gaan over elke zak en gebruik een spons om echt vegen elk schoon. Zorg ervoor dat beide zijden van de zak te reinigen en een spons langs de naad van het slot lopen. Wanneer alle sporen van vuil zijn verdwenen, goed afspoelen met warm water.
  • Laat aan de lucht drogen. Na het spoelen, een schone vaatdoek gebruiken om pat langs de zakken. U kunt ook hangen om te drogen. Als u niet beschikt over wasknijpers, kunt u ook rusten ze op uw keuken kookgerei, zoals een houten lepel tot afdruipen.
  • Was de opbergzakken in de vaatwasser. Als alternatief kunt u ook herbruikbare opslag plastic zakken te kopen. Een merk is Bag-E-gebruik. Dit merk is speciaal ontworpen om te worden gewassen en hergebruikt over en weer. Elke tas kan gebruikt worden tot vijftig keer. Echter niet in de vaatwasser regelmatig opbergzakken omdat deze niet bestand tegen de druk van binnen en kan komen gescheurd of gescheurd.

Hergebruik van opslag plastic zakken is goed voor het milieu

Hoe te wassen en opnieuw te gebruiken plastic opbergzakken. Sorteer de oude opbergzakken.
Hoe te wassen en opnieuw te gebruiken plastic opbergzakken. Sorteer de oude opbergzakken.

Hergebruik van opslag plastic zakken is goed voor het milieu. Het zal ook bespaart u een paar dollar langs de weg. Als u wilt, kunt u overschakelen andere soorten containers die niet wegwerp om echt te bezuinigen op uw afval.