E2r

Hoe wordt alledaagse voorwerpen te recyclen

10 creatieve manieren om afval te verminderen en geld te besparen

Als je probeert te zijn milieubewust, ben je waarschijnlijk al recycling van papier, glas en plastic, waardoor uw eigen herbruikbare tassen als je gaat boodschappen doen, en proberen om uw auto te gebruiken zo min mogelijk. Maar heb je ooit merkt dat je wensen dat je niet hoefde weg te gooien zo veel huishoudelijke artikelen? Hier zijn een aantal snelle en gemakkelijke manieren om alledaagse voorwerpen te recyclen ... door ze in iets anders!

Stap 1

Hergebruik van oude wenskaarten en kerstkaarten. Als je netjes snijd de boodschap kant af van de kaart, zult u worden gelaten met een mooie ansichtkaart! Schrijf gewoon een adres en een bericht, voeg een briefkaart stempel (u zelfs besparen op verzendkosten!), En je bent klaar! Een andere optie is om de voorzijde (foto) van de kaart hechten aan cardstock om een nieuwe kaart te maken. Kerst kaarten kunnen ook worden hergebruikt als ansichtkaarten, of de foto een deel kan worden gesneden en gebruikt als vakantie cadeau tags.

Stap 2

Turning oude melkpakken in vogelvoeders. Een grote eco-vriendelijke knutselwerkje voor kinderen! Deze alledaagse voorwerpen kunnen worden teruggevoerd naar de vogels in uw buurt ten goede komen. De vogels niet schelen als het birdfeeder is een mooie winkel koopt een of niet, en uw kinderen zullen veel plezier snijden en opknoping het melkpak en te vullen met zaden elke dag. De hele familie kan genieten om naar de vogels die komen voor het ontbijt te leren kennen. Dit is ook een geweldige ambachtelijke voor uw kind om mee naar school.

Stap 3

Hoe wordt alledaagse voorwerpen te recyclen. Hergebruik van oude wenskaarten en kerstkaarten.
Hoe wordt alledaagse voorwerpen te recyclen. Hergebruik van oude wenskaarten en kerstkaarten.

Het organiseren met blikjes. Blikjes kunnen worden uitgewassen en versierd met inpakpapier of neem contact op papier aan de buitenkant, het maken van een grote container voor kleurpotloden, potloden, pennen, penselen en andere kunst levert. Deze zijn perfect organisatoren voor thuis of de klas - is er geen noodzaak om fancy kunststof organisatoren kopen whlen u al hebt objecten zitten klaar om te worden hergebruikt.

Stap 4

Oude cd's om vogels weg te houden! Als je wel eens gefrustreerd met vogels eten al het fruit af van uw fruitbomen, hier is een geweldig idee! Hergebruik oude CD's die met krassen, die u niet meer naar te luisteren, of die AOL heeft je een te veel van, en hang ze aan takken met vislijn. Het licht weerkaatst van het CD stoort de vogels genoeg om ze weg te houden van het fruit!

Stap 5

Fietsbinnenbanden zijn zeer veelzijdig. Deze handige objecten kunnen worden gerecycled en hergebruikt in verschillende creatieve manieren. Gebruik een binnenband voor planten koppelen aan tuin inzet, of in plaats van elastieken om ladingen op vrachtwagens of dakdragers vast te zetten. Bedek kettingen met een gebruikte binnenband als u nodig hebt om de keten te voorkomen wrijven tegen een oppervlak dat kan worden gekerft. U kunt zelfs waterdicht portemonnee of zakken door het gebruik van plaatwerk, lijm, en fiets binnenbanden.

Stap 6

Vergeet de inpakpapier! In plaats van het kopen van nieuwe inpakpapier, hergebruik oude kaarten die verouderd zijn of die u niet meer nodig hebt. Deze kaarten maken aantrekkelijke kleurrijke verpakking, net als de zondag comics in de krant! Krantenpapier roll-uiteinden kunnen vaak worden gratis verkrijgbaar bij krant kantoren, en de kinderen kunnen hun eigen decoratieve inpakpapier te maken, met behulp van markers, stickers, en andere kunst levert. Zelfs oude kussenslopen kan gebruikt worden als geschenk zakken met een mooi lint om de opening binden!

Stap 7

Hergebruik oude tijdschriften Pretty tijdschrift pagina's kan worden gevouwen om enveloppen te maken -. Gewoon los met een andere envelop aan de randen, ontvouwen, en sporen op het tijdschrift pagina. Vouw het back-up en lijm deze in een envelop vorm. U kunt ook een prullenbak ook uit tijdschriften. Rol de pagina's zeer strak en lijm ze aan een groot ijsje container of een andere vorm van de kuip.

Stap 8

10 creatieve manieren om afval te verminderen en geld te besparen. Turning oude melkpakken in vogelvoeders.
10 creatieve manieren om afval te verminderen en geld te besparen. Turning oude melkpakken in vogelvoeders.

Gebruik je naaien / haken / breien vaardigheden. Als je weet hoe je, breien, haken of naaien, kunt u opnieuw gebruiken veel huishoudelijke artikelen. Oude platen kunnen worden genaaid in gordijnen of slopen, oude handdoeken in laptop gevallen, en de oude theedoeken in kussens. Oude kleren zijn een goede bron. In plaats van het kopen van poetsdoeken, snij-up van uw oude kleren. Gebruik de tailleband van de broek oude schilder om een gereedschapsriem maken. Sommige slimme mensen hebben zelfs patronen voor breien en haken die plastic boodschappentassen (die ervoor zorgen dat ons zo veel moeite) in herbruikbare tassen!

Stap 9

Hergebruik oud papier. Recycling en hergebruik van oud papier kan zo simpel zijn als het gebruik van de achterkant van het papier voor kinderen 'kunstprojecten. Echter, het hergebruik van oud papier tot nieuw papier maken een kunst project op zich! Plaats opengereten papier in een blender met water en mix tot pulp te maken. Doe dit mengsel in een grote bad of bassin met wat vloeistof zetmeel. Gebruik een strak gespannen venster scherm als een frame, en dompel dit frame in de vlezig mengsel. Tap het water af en zorg ervoor dat het mengsel wordt zelfs dan, is het omkeren op een stukje stof. Wacht tot uw nieuw papier te drogen.

Stap 10

Gooi geen uw oude kleren. Natuurlijk, als de kleren zijn nog in goede staat, ze kunnen worden gegeven aan een schuilplaats of een liefdadigheidsinstelling die graag zal accepteren. Als ze niet helemaal draagbaar meer, probeer ze te gebruiken voor kinderen dress-up - als je geen kinderen hebt, contact op met uw plaatselijke kleuterschool! Of dress up een vogelverschrikker in je oude kleren en zet het in uw tuin.


Natuurlijk, het milieu te sparen is aan ieder van ons - niet een persoon kan het alleen doen. Echter, als ieder van ons doet onze kant zullen we op weg. Het vinden van alternatieve toepassingen voor artikelen die anders zou eindigen in een stortplaats helpt minder afval, en kan anderen inspireren. Het kan zelfs leuk zijn als je je creativiteit de kant!