E2r

Hoe wordt bouwmaterialen te berekenen

Normaal gesproken

Normaal gesproken, als je een huis of een andere belangrijke structuur bouwen, verlaat u deze naar een ingenieur of een architect. Ze het ontwerpen, verzorgen van de arbeidsmarkt, en een schatting van de hoeveelheid materialen die nodig zijn om het project te voltooien. Sommige mensen, aan de andere kant, de voorkeur aan een hands-on aanpak, ondanks de beschikbaarheid van een ingenieur. Deze mensen meestal alleen maar willen er zeker van zijn dat er niets wordt verspild. In dit geval, deze mensen hebben een hand in het ontwerpen, het beheer van de arbeiders, en de aankoop van het materiaal. Als u een van deze mensen, zul je moeten leren hoe te meten, schatten, en de materialen die nodig zijn om bepaalde fasen van een bouwproject te voltooien berekenen.

Hoe wordt bouwmaterialen te berekenen. Lumber om in te lijsten muren.
Hoe wordt bouwmaterialen te berekenen. Lumber om in te lijsten muren.
  1. Beton. Elke gebouw vanaf nul te beginnen moet een soort van betonnen fundering haar stabiliteit kan garanderen. Dit is de reden waarom het verkrijgen van de juiste hoeveelheid beton is kritisch. Niemand zou moeten zijn gierig voor deze fase. Als u het bouwen van een basis, moet u de lengte en breedte te meten en deze vermenigvuldigen met elkaar. Verdeel nu het resultaat door 27. Dit zal u de hoeveelheid beton die nodig is in kubieke meter.
  2. Lumber om in te lijsten muren. Bij het bouwen van een muur, moet u het frame te bouwen voordat u monteren en installeren van de muur. Voor het frame, moet u een aantal 2 bij 4 hout. Om de hoeveelheid hout je nodig hebt voor het frame te berekenen, meet u de gehele lengte van de muur in inches. Nu, verdeel de meting met 16 en je zal het aantal 2 hebben met 4 sjokt u nodig heeft.
  3. Wand bekleding. Voor wand bekleding, of multiplex of droge muur, moet u de lengte en breedte van de gehele muur op te meten. Vermenigvuldig de lengte door de breedte. Hierdoor zal de oppervlakte van het wandoppervlak.
  4. Dakterras en frame. Voor het frame van het dak, moet u de gehele lengte van het dak te meten en te delen door 2. Dit zal u het aantal spanten u nodig heeft om effectief te installeren van een frame voor het dak. Voor het dakterras, vermenigvuldig de lengte en breedte van het dak in inches en deel dit door 32. Dit zal u het nummer van triplex platen zul je nodig hebben voor de terrasplanken. Voor de gordelroos, vermenigvuldig de lengte met de breedte van het dak en delen door 100. Dit geeft je de hoeveelheid van gordelroos die u nodig heeft. Gordelroos komt meestal in bundels. Om het exacte bedrag van de shingle bundels je moet weten, gewoon vermenigvuldigen het bedrag van gordelroos je moet door drie.

Dit zijn de normen die de meeste ingenieurs en architecten gebruiken om te schatten en berekenen hoeveel bouwmaterialen nodig per fase van een bouwproject. Als u nog steeds onzeker bent, te raadplegen en ingenieur en heb hem leren hoe te meten en te berekenen correct. Zorg ervoor dat als je dat doet meet elke fase op, je moet drie keer doen twee of zelfs om ervoor te zorgen dat u een nauwkeurige meting te krijgen.