E2r

Hoe wordt gerecycled papier kralen maken

Gooi uw oude tijdschriften

Gooi uw oude tijdschriften, kalenders, ongewenste e-mail, en gebruikt geschenkverpakking papieren. U kunt nog steeds gebruik maken van deze, samen met andere gebruikte papier producten, cool en trendy papier kralen maken die je kunt veranderen in armbanden, kettingen, of oorbellen. Een pagina uit een oud tijdschrift daadwerkelijk kan opleveren genoeg kralen om ten minste drie armbanden te maken! Je kan deze zelfgemaakte accessoires om je vrienden als unieke, groene geschenken. Neem het vaartuig naar het volgende niveau en je kunt een paar dollar te verkopen uw waren op vlooienmarkten en bazaars.

  • Verzamel oude en gebruikte papierproducten. Wijs een doos of een grote container als opslag voor oude en gebruikte papier. Zorg ervoor dat u deze bewaren op een droge plaats om uw papierproducten houden van het krijgen beschimmeld. Vraag je vrienden en de vaatwasser en magnetron om hun gebruikte papier doneren ook. Sorteren papier van tijd tot tijd (glanzend, gekleurd, wit, enz.). Dit maakt het kiezen van de papieren materiaal sneller, vooral als je van plan bent om specifieke gekleurde kralen te maken.
  • Maak papierstroken. Het is raadzaam dat u een sjabloon, of meerdere, voor uw papier strips in het vak waar u uw papier producten te houden. Het houden van de sjabloon handig zal u toelaten om het papier te snijden op een zodanige wijze dat u het papier te maximaliseren. Een sjabloon voor een rechthoekige strip ongeveer twintig centimeter lang en met een inch breed. Om taps toelopende kralen ambachtelijke, maak een driehoekige mal van dezelfde lengte en de basis. Je kunt eigenlijk experimenteren met de grootte van uw document stroken. Vergeet niet, hoe langer je strip, hoe dikker de kraal. Als u wilt meer kralen maken, snijd het papier in bredere stroken. Plaats het papier op een rubberen snijmat en Trace uw contouren met behulp van de sjablonen. Knip de strips met een papiersnijder. Gebruik een liniaal tot steady uw snijplotter.
  • Maak de individuele kralen. Kies welke zijde van het papier dat u wilt weergeven op uw kraal. Flip en toepassen lijm over de rug, behalve een klein deel, ongeveer een centimeter, aan een einde. U kunt elke ambachtelijke lijm en een borstel of een lijmstift. Rol de strook rond een tandenstoker of een kopje koffie roerder. Voeg een beetje extra lijm aan het einde en ga het oprollen van de papierstrook. Oefen lichte druk uit met behulp van uw duim en wijsvinger. Houd het maken van kralen totdat u hebt gebruikt uw papieren stroken of als u genoeg voor uw project. Laat de lijm drogen voor ongeveer een uur of twee. Schuif de kralen van de stick of roerder zacht maar wel stevig.
  • Waterproof uw papieren kralen. Om uw kralen waterbestendig te maken, kunt u jas is individueel met duidelijke polycrylic glans. U kunt deze op elk gewenst ambachten op te slaan. U kunt ook gebruik maken van duidelijke nagellak. U kunt ook gebruik maken van een embossing poeder te bedekken en decoreren van uw kralen. Plaats een bamboe stok of spies in uw kraal. Rol dit in een vochtige embossing stempelkussen. Rol het papier kraal in embossingpoeder zoals Ultra Thick Embossing Enamel en verwarm het met een warmte kanon of een haardroger. Ga door het rollen van de kraal als u van toepassing warmte, zodat het wordt gelijkmatig bedekt. Breng twee tot drie lagen van het reliëf glazuur.

Hoe wordt gerecycled papier kralen maken. Verzamel oude en gebruikte papierproducten.
Hoe wordt gerecycled papier kralen maken. Verzamel oude en gebruikte papierproducten.

Alleen uw verbeelding kan je beperken met het soort versiering die u kunt gebruiken voor uw kralen. Bijvoorbeeld, kunt u een metallic-ontworpen kraal door het rollen zwart papier strips en het verpakken van de kraal met metalen floss die wordt gebruikt om te borduren. U kunt ook strooi kleine stervormige stukjes papier over je effen gekleurde kralen in tussen het aanbrengen van lagen reliëf email. Zodra je zelf genoeg kralen, eenvoudig in elkaar rijgen ze met behulp van garen, nylon draad, of kraal snoeren.