E2r

Hoe wordt groene huis schoner te kopen

Veel hype wordt gegeven aan groene producten, en met goede reden

Veel hype wordt gegeven aan groene producten, en met goede reden. Zelfs schoner huis bevat nu een aantal echt leuke groene rassen die consumenten in staat stellen als u de meer milieuvriendelijke keuze te maken als het gaat om het onderhoud van uw huis. Dit zal u toelaten om uw huis brandschoon te houden zonder het nemen van een royale tol van de omgeving als je het doet.

Hoe wordt groene huis schoner te kopen. Oplosmiddel materiaal.
Hoe wordt groene huis schoner te kopen. Oplosmiddel materiaal.
  1. Oplosmiddel materiaal. Lees de kleine lettertjes zeer zorgvuldig bij het schuren de supermarkt voor het reinigen van materialen en kies de meer milieuvriendelijke oplosmiddel. Een goed oplosmiddel is graanalcohol (hoewel je vindt butyl cellusolve als de meer giftige en gemeenschappelijke ingrediënt voor oplosmiddelen).
  2. Startpagina ingrediënten. Een deel van het huis ingrediënten die je kunt kopen in plaats van echt schadelijk schoonmaken van het huis chemische stoffen omvatten zuiveringszout, azijn, basic zeep en soda. Dit zijn enkele huis ingrediënten die je kunt mixen en matchen om te kunnen een krachtige huis schoner te bouwen. U verschillen de verhoudingen van deze bestanddelen afhankelijk van de intensiteit nodig een huis reinigingswerkzaamheden. De badkamer kan meer veeleisender dan het tafelblad in uw woonkamer.
  3. Geur-vrij. Geuren vereisen een extra mengsel van chemische stoffen die het product minder groen dan de gebruikelijke. Hoewel erg leuk om de neusgaten, is het schadelijk voor het milieu op de lange termijn. In een plank waar je geen regelrechte milieuvriendelijke etiketten, de geur vrij schoonmakers een betere kans van het passeren van de groene standaarden beter dan de geparfumeerde producten.
  4. Normen. De Design for the Environment label heeft nieuwe standaard criteria voor het reinigen van producten. Naast het feit dat nauwgezet in het controleren van de lijst van ingrediënten, kan de groene zegel van goedkeuring in de meeste commerciële reinigingsmiddelen ook helpen beperken de meer attent fabrikanten die echt waarde van de impact van hun producten op het milieu.
  5. Natuurlijke alternatieven. Voor het kopen van veel groen schoonmaakmiddelen, is het het beste om vuil te verwijderen en het huis schoon te maken op een natuurlijke manier. Natuurlijk doen zo veel als je kunt en sla de groene schoonmakers als laatste redmiddel voor hardnekkige vlekken en andere problemen.
  6. Groene consultants. Green House Eco-Cleaning is een website die hulp die je ervan weerhoudt aantrekkelijke marketing pakketten die deel uitmaken van schadelijke schoonmaakmiddelen meer onschuldig dan ze in werkelijkheid zijn biedt. De consultants in staat zal zijn om echt te vertellen welke producten zijn milieuvriendelijker dan de populaire keuze die de supermarkten en de winkelcentra vult.
  7. Waarschuwingsborden. Bestanddelen met waarschuwing of vergif tekenen moet worden vermeden ten koste van alles als je van plan bent om de groenste reiniger kunt u een greep van te krijgen te kopen. Het gif waarschuwing geeft aan dat de materialen zijn te sterk voor uw groene smaak.

Het kopen van een groene huis schoner is slechts een van de vele stappen die u kunt nemen in een poging om te helpen de planeet te redden van de schadelijke effecten van chemische stoffen. Je kunt niet echt weg te doen met het bestaan van chemische stoffen in de moderne wereld, maar het minimaliseren van het door eco-vriendelijk huis reinigers is reeds een aanzienlijke bijdrage leveren.