E2r

Hoe wordt organische plantaardige plantenvoeding te maken

Alle organische materialen in uw huis en rond uw tuin zijn potentiële biologische groenten plantaardig voedsel voor uw tuin. Als u woont in een gewone buurt, uw meest waarschijnlijke bronnen van biologische plantaardige voedsel zijn de grassen of bomen. Deze dingen worden beschouwd als afval en worden gegooid meteen, niet wetende dat deze materialen een grote bron voor het cultiveren van planten supplementen. Andere bronnen zijn uw overtollig voedsel, biologische kleding, en de oude papieren of kartonnen dozen. U kunt deze afvalstoffen in bruikbare plantaardig voedsel door het gebruik van deze methoden.

  1. Compostering. Het is een bekende praktijk door kleine en grote boeren zowel om compost te gebruiken voor het aanvullen van een landerijen bodem. Als u de ruimte om een hoop compost te plaatsen, zou het beter zijn dan het maken van compost in een vat, als het meer aandacht nodig heeft. Maak eerst een vierkante meter laag van takken en stokken en dan bedekken met een voet dik van bladeren, papier, overgebleven of gemaaid gras. Bedek deze laag met een inch tuinaarde voor afspuiten met water. Herhaal dit proces door het toevoegen van een laag om de 2 tot 3 dagen tot je bij 3 of 4 lagen. Voeg niet meer lagen of je het risico kantelen die stapel. Het vochtig te houden en laat de zon drogen. Na een maand gebruik maken van een hark of vork om het te mengen. Uw compost wordt gedaan wanneer het is bruin en gemakkelijk breekt in je hand.
  2. Compost thee. Het maken van uw bodem voedzaam om uw installatie is niet genoeg. Je moet je plant water met iets zo voedzaam als uw grond. Compost thee is heel eenvoudig te maken. Vul een jutezak met uw verse compost. Plaats die tas in een vat en vul het met water. Schud de zak of knijp het om het water door te dringen in de compost. Laat het verblijf daar voor 2 dagen. Als het water bruin gedraaid, de thee is klaar voor gebruik. U kunt de tas opnieuw een paar keer, maar als het water niet meer van kleur veranderen, is het tijd voor u om een nieuwe te maken.
  3. Earthworm gieten. Regenwormen kunnen elke ontbindend organisch materiaal in een organisch plantaardig voedsel. Hoewel het lijkt atypisch om wormen groeien in je achtertuin, het is een goede manier van hergebruik van al uw etensresten. U kunt beginnen met het maken van een een vierkante meter houten dienblad dat is een voet diep. Bedek de binnenkant van de lade met dikke plastic. Ook een scherm te dekken om de lade te beluchten. Vul nu de lade met grond en draai het een beetje. U kunt beginnen met het gieten van uw regenwormen in, die ofwel u kunt kopen bij winkels of verzamelen ze zelf vanuit uw achtertuin. Bewaar het in een koele, donkere en vochtige omgeving. Altijd Bevochtig de bodem en distribueren van uw afvalstoffen op het oppervlak voor betere resultaten. Het zou nog beter zijn om puree of strippen uw afvalstoffen. Zodra de lade is bijna vol, er meer afval niet toe te voegen in het. Laat de wormen het werk dan af voor een week overbrengen naar een andere lade. U kunt nu gebruik maken van de worm gietstukken voor uw tuin.
Hoe wordt organische plantaardige plantenvoeding te maken. Compostering.
Hoe wordt organische plantaardige plantenvoeding te maken. Compostering.

Organische plantaardige plantenvoeding is meer dan alleen een efficiënte manier van het gebruik van uw middelen, het is ook een middel om onze planeet te helpen. Niet alleen milieuvriendelijk. Het is ook goedkoop.