E2r

Hoe zich te ontdoen van kakkerlakken

Kakkerlakken zijn altijd de vloek van stadsbewoners wereldwijd

Kakkerlakken zijn altijd de vloek van stedelingen over de hele wereld. Ze voeden zich met alles, ras snel en zijn vrijwel onverwoestbaar. Ze bestaan al sinds de tijd van de dinosaurussen en zijn geëvolueerd heel weinig. Mensen hebben geprobeerd manieren en middelen om ze te doden - eenvoudige ontbering niet doodt hen, want ze zijn heel veerkrachtig. Dit geldt ook voor de vele pesticiden ze zijn blootgesteld.

  • Figuur ze uit. Een kakkerlak gevonden in uw huis zou betekenen dat er honderden meer op de loer in de spleten van uw muren. Echter, omdat ze zijn meestal 's nachts, probeer dan om te bepalen waar ze hangen en vanaf daar starten. Hoeken en gaten zijn een goede plek om te beginnen door afscherming van de plaatsen waar ze zouden kunnen gaan. Zij kunnen echter komen door drains, dus je kunt niet verzegelen ze allemaal. Probeer het met een mengsel van 1 deel borax met 1 deel bleekwater op het riool ter voorkoming van verdere ingang.
  • Opruimen. Houd de keuken schoon. Vochtige, voedsel beladen gebieden zijn waar uw voorn zou willen wonen. Seal voedsel in containers, en niet 's nachts te verlaten vuile vaat. Regelmatig Leeg uw prullenbak en verwijder vuil. Zet naftaleen ballen in de hoeken, zoals kakkerlakken haten hun geur. Kakkerlakken worden aangetrokken door water, dus vast druipend kranen of lekkages.
  • Wonen vallen. Vallen worden gemaakt met een van de volgende ingrediënten, maar een idee is om een container te creëren en een papieren helling zetten, zodat het insect kan krijgen om koffiedik (die ze liefhebben!), Maar ze kunnen niet ontsnappen, omdat de vaseline langs de container muren zijn glad. Het insect gel die het koffiedik omringt zorgt ervoor dat ze er gevangen zitten voor een goede. Met behulp van vaseline als een barrière, moet u koffiedik als aas en insecten gels als vallen.
  • Boorzuur. Borax poeder, wanneer gemengd met meel of suiker en het water, is ook effectief in het beheersen van de voorn bevolking. Dit is echter alleen nuttig in een droge omgeving, omdat de borax werkt door afschaven de schaal. Zodra de schelp wordt afgeschuurd, het insect droogt uit en sterft. Let op dat dit een giftige stof, dus weg te houden huisdieren en kinderen.
  • Sprays. Sprays zijn er in vloeibare en poedervorm. Poeders bestrijken grotere gebieden, zijn permanent in werking, en nog veel meer giftig, dus staat de controle van besmettingen. Ze hebben meestal bevatten actieve ingrediënten zoals permethrine, imiprothrin, en cypermethrin. Niet gebruiken met aas tegelijk. Gebruik alleen nadat het aas heeft aanzienlijk verminderd hun nummers.
  • Insect groeiregulatoren. IGR's werken door het steriliseren van onrijpe kakkerlakken, zodat ze zich niet ontwikkelen tot levensvatbare volwassenen. Het opnemen van deze stoffen in uw insectenbestrijding plan zal afwerpen in de lange termijn.
Hoe zich te ontdoen van kakkerlakken. Insect groeiregulatoren.
Hoe zich te ontdoen van kakkerlakken. Insect groeiregulatoren.

Hoewel het het beste om contact op met een professional om deze lastige ongewenste bewoners te elimineren, zijn er minder toxisch opties, vooral als de aangetaste thuis jonge kinderen of huisdieren heeft. Op voorwaarde dat de lijst bevat minder toxisch, doe-het-zelf-opties, tot een professioneel moet komen in beeld.