E2r

Hoe zich te ontdoen van ongewenste e - mail

Samen met e-mail spam en telemarketeers, veel mensen gaan ervan uit dat ongewenste e-mail is slechts een onderdeel van het dagelijks leven. Echter, er zijn enkele stappen die u kunt nemen om te voorkomen dat het ophalen van uw e-mail slechts de helft van het dumpen in de prullenbak.

Hoe zich te ontdoen van ongewenste e - mail. Meld je aan voor de e-mail preference service.
Hoe zich te ontdoen van ongewenste e - mail. Meld je aan voor de e-mail preference service.
  1. Meld je aan voor de e-mail Preference Service. De Mail Preference Service ( https://www.dmaconsumers.org/cgi/offmailing ) wordt gerund door een grote mailinglijst bedrijf. Net als bij de do-not-call list voor het verminderen van telemarketeer oproepen, deze lijst vermindert de hoeveelheid ongewenste e-mail ontvangt u door het nemen van uw naam uit mailinglijsten. Het kost 5€ tot toevoegen van uw naam, maar het zou wel eens de moeite waard.
  2. Niet aanmelden voor aanbiedingen. Stop met het ondertekenen van jezelf voor wedstrijden, loterijen, of enquêtes. Als er iets lijkt fishy, lees de kleine lettertjes. Veel van deze aanbiedingen niet beloven verkoopt uw gegevens niet, dus ze zijn een trefzekere manier om uw ongewenste e-mail paal te vergroten. Zelfs als het bedrijf dat u up ondertekenen met niet om u ongewenste e-mail direct, zij zullen uw gegevens verkopen aan degenen die wil.
  3. Wees voorzichtig online winkelen. Bij het online winkelen, moet u privacybeleid door te lezen en de opt-out boxen om zo veel ongewenste e-mail te vermijden als mogelijk. Sommige bedrijven kunnen verkoopt uw gegevens, anderen zullen u ongewenste e-mail, tenzij u de opt-out box. Houd in gedachten dat elk bedrijf dat heeft uw adres zou kunnen om u ongewenste e-mail, dus zorg ervoor dat ze niet voordat je ze uw adres.
  4. Bel de bedrijven. De meeste bedrijven, vooral die het sturen van ongewenste catalogi, zullen blij zijn om je naam te verwijderen uit hun mailinglijst als je het vraagt. Immers, het kost hen geld om te produceren en te verzenden een dikke, glanzende catalogus, zodat ze liever niet op te sturen naar mensen die gewoon weg te gooien.
  5. Stop credit card biedt. Wilt u geen creditcard biedt, ofwel de credit card bedrijven afzonderlijk, noem 1-888-5 OPT OUT, of vul het opt-out formulier op http://www.optoutprescreen.com/ , wat de contacten van de vier grote credit rapportage agentschappen in de VS Deze aanbiedingen zijn vooral belangrijk om te stoppen als gevolg van identiteitsdiefstal vraagstukken. Als u wilt dat een creditcard in de toekomst, dan kunt u rechtstreeks naar het bedrijf, zodat u dit niet nodig ongewenste e-mail. Deze opt-out is goed voor 5 jaar, maar u kunt ook vragen om een permanente opt-out.
  6. Keer terug mail niet aan u gericht. Als u het ontvangen e-mail voor een vorige bewoner van uw woning, of anderen niet in uw huishouden, schrijf 'Niet op dit adres "op de envelop, en terug te sturen naar uw mailbox. Als het blijft gebeuren, contact op met uw plaatselijke postkantoor voor hulp.

Bij de vraag bedrijven om te stoppen met het sturen van ongewenste e-mail, persistent maar vriendelijk. Vergeet niet dat de persoon aan de andere kant niet persoonlijk verantwoordelijk voor de keuze om u ongewenste e-mail, en zullen ze meer kans om u te helpen als je ze mooi. Echter, met name bij grote bedrijven, kan het moeilijk zijn om je naam te krijgen uit hun lijst als je niet follow-up met hen. Als u de volgende tips in het achterhoofd, kunt u zich te ontdoen van ongewenste e-mail!