E2r

Hoe zich te ontdoen van oude autobanden

Oude auto banden gestapeld in uw garage zijn niet zo geweldig om naar te kijken

Oude auto banden gestapeld in uw garage zijn niet zo geweldig om naar te kijken. Ze bezetten te veel ruimte, het meest vooral als de banden zijn groot. Verwijdering van deze banden kan vrij een probleem zijn. Stortplaatsen accepteren geen oude autobanden. Ze zijn verboden, volgens de regelgeving van de overheid. Dit komt omdat mensen zijn uitgegroeid tot groene liefhebbers. Ze zijn bezorgd over het milieu en de vernietiging of schadelijke effecten van de onjuiste verwijdering van oude autobanden. Dus, wat ga je doen over de oude autobanden in je eigen huis? Hier zijn een aantal praktische ideeën.

Hoe zich te ontdoen van oude autobanden. Speelruimte voor kinderen.
Hoe zich te ontdoen van oude autobanden. Speelruimte voor kinderen.
  • Tuinieren. Die oude autobanden kunnen worden gemaakt in de bodem containers voor uw bloemen of groenten tuin. Je kunt eigenlijk planten aardappelen in hen. Oude autobanden maken prachtige aardappel torens. Je hoeft alleen te stapelen twee of drie banden. Dan, vul deze met lagen van stro, compost, en de bodem. Vervolgens plant de aardappelen daar. Nu hoef je alleen maar om te zorgen voor uw mini aardappel tuin elke dag tot aan de oogst tijd. Oogsttijd kan al een beetje lastig. Bij de oogst, dan moet je naar beneden trekken van de banden. Vervolgens ziet u uw aardappelen. Wat is geweldig daar is dat je echt niet op je rug te breken door het graven. Nu, de vraag zou zijn, wat gaat u doen om het gecomposteerde materiaal waar je bent laat uw aardappelen te laten groeien. Eenvoudig. Je hoeft alleen het gecomposteerde materiaal te mengen in uw normale bodem bed. Dit verhoogt de voedingsstoffen van uw reguliere bed. Je kunt ook deze aardappel torens op de hoeken van de kleine bedden. Deze kunnen dienen als steun aan een hek. Je hoeft alleen het hek materiaal rond wikkelen en een stok gebruiken om de overlap te houden of het gesloten houden.
  • Speelruimte voor kinderen. Net als in de film, kunt u creatief en maak geïmproviseerde toneelstuk dingen met behulp van de oude autobanden. Maak bijvoorbeeld een band swing. Je hebt de vrijheid om te kiezen of je zult het hangen zijwaarts of rechtop, afhankelijk van wat je wilt. Wat heb je nodig om dit te maken? Alles wat je nodig hebt is een boom met een tak groot en stevig genoeg is om de persoon die zal worden bezet en het spelen op de schommel te ondersteunen. Zoek een manier kun je een touw dat de band en de tak zal verbinden haak. Als je niet zo gefascineerd door dit idee, kunt u proberen het creëren van een "tunnel" waar kinderen kunnen spelen verstoppertje, of doen alsof ze zijn in oorlog en ze verbergen van vijanden hen aan te vallen. Je hoeft alleen deze autobanden op een rij te regelen. Vind dan iets dat kan houden beide kanten van de banden.
  • Recycling of verkopen. U kunt proberen recycling van oude autobanden. Dit vermindert de luchtvervuiling en water-en bodemverontreiniging. U kunt ook verkopen deze oude autobanden bij winkels die auto banden te kopen. Je moet er rekening mee, hoewel, dat zijn er winkels die niet echt gewoon kopen uw band, maar ook vragen om hun banden te kopen in ruil.

Oude auto banden tot in de buurt of rond uw huis stapelen zijn een pijnlijke aanblik. U kunt proberen de tips in dit artikel te ontdoen van die banden in een aarde-vriendelijke manier.