E2r

Hoe een douchedeur van tegel te verwijderen

Gewoon omdat je doet wat herinrichting betekent niet dat je niet kan redden een aantal van de oude items in uw badkamer. Als u wilt uw douchedeur besparen terwijl uw badkamer verbouwen, hier zijn enkele stappen om u te helpen de douche deur van de tegels te verwijderen en op te slaan.

Hoe een douchedeur van tegel te verwijderen. Verwijder het scharnier bout.
Hoe een douchedeur van tegel te verwijderen. Verwijder het scharnier bout.
  • Schroef. Voordat iets anders, zorg ervoor dat je iemand om je te helpen om de deur te verwijderen. Hoewel u vooral te werken met schroeven die de deur te houden op zijn plaats, zal je iemand aan de deur te houden moet terwijl u de schroeven te verwijderen. Immers, de meeste douche deuren gemaakt van glas. Het laatste wat je wilt is voor een groot bord van glas te verbrijzelen naast je. Neem een Philips schroevendraaier en gebruik deze om de schroeven die zijn gevonden op het bovenste deel van het kozijn te verwijderen. Daarna verwijdert links en rechts en het onderste deel van het kozijn los deze ook.
  • Verwijder het scharnier bout. Daarna moet u de spil bout die wordt gebruikt om de deur bevestigd aan de muur te houden te verwijderen. Het draaipunt schroefbout is eigenlijk een soort schroef ook, die groter is dan de andere. Om te bepalen welke is de spil bout, gewoon kijken naar het bovenste deel van de deur en kijk naar de grote schroef die niet positie verandert wanneer u de deur heen en weer bewegen. Gebruik een grote schroevendraaier of een munt om deze te verwijderen.
  • Schroef het frame. Vervolgens moet u de rest van het frame componenten te verwijderen. Het frame onderdelen zijn meestal decoratief van aard, en zijn gemaakt van chroom of wat metal je hebt besloten om te gebruiken voor uw badkamer. Om deze te verwijderen, gewoon zoeken naar de schroeven waarmee het frame platen zijn plaats te houden. Daarna moet u in staat om het scharnier zelf, waardoor de deur te bladeren door de deur zien.
  • Schroef het scharnier. Nu, moet u de scharnieren te verwijderen. Verwijder eerst de scharnierkap. U kunt dit doen door het nemen van een plamuurmes en vervolgens gebruiken om de randen van het scharnier dop te verwijderen. Na het scharnier kap is verwijderd, kunt u een schroevendraaier gebruiken om de schroeven waarmee het scharnier te houden op zijn plaats te verwijderen. Nadat de scharnieren zijn verwijderd, hoeft u alleen maar op te tillen de deur uit en duw het naar buiten dan. Zorg ervoor dat je iemand die de deur als u het scharnier losschroeven hebben, anders zal het naar beneden vallen omdat een scharnier is niet genoeg te houden van het gewicht van de glazen deur.

Zodra je de douchedeur hebt verwijderd

Zodra je de douchedeur hebt verwijderd, schoon met een oplossing van een half azijn en een halve afwasmiddel. Op deze manier, moet u in staat om gemakkelijk te verwijderen het vuil en het vuil die zich ophopen op de douchedeur. Met deze stappen, moet u in staat om de douchedeur uit de tegels gemakkelijk verwijderen, helemaal zelf.