E2r

Hoe kunt u uw dorm room verbouwen voor meer comfort en stijl

Vervelen met hoe uw dorm room eruit ziet

Te vervelen met hoe uw dorm room eruit ziet? Dan is het verbouwen tijd. Waarom besteden avonden studeren in een slaapzaal die je ongeïnspireerd verlaat? Uw slaapzaal moet voelen als thuis, een beschutting tegen de uitdagingen buiten, een plek waar je jezelf kunt zijn, ontspannen, plezier hebben en toch nog steeds inspireren om je doelen te bereiken.

Hoe kunt u uw dorm room verbouwen voor meer comfort en stijl. Hier krijg je een comfortabele matras.
Hoe kunt u uw dorm room verbouwen voor meer comfort en stijl. Hier krijg je een comfortabele matras.
  • U hoeft niet een fortuin te besteden alleen maar om je studentenkamer verbouwen tot een comfortabele en stijlvolle ruimte. Hieronder zijn een paar tips in het omzetten van uw dorm room in een speciale plaats die is echt uw thuis weg van huis.
  • Hier krijg je een comfortabele matras. Heeft uw matras geven je nog nachten van een goede nachtrust? Zo niet, misschien is het tijd voor een verandering. Hier krijg je een matras dat is zowel comfortabel en biedt grote rug en het hele lichaam ondersteuning. Vergeet niet om uw kussens te werken, ook. Om wat stijl toe te voegen aan je bed, kiezen voor eenvoudige maar elegante lakens, kussenslopen en dekens. Uw beddengoed moet gaan met het ontwerp van uw dorm room.
  • Verander het licht armaturen. Als u nog steeds TL-verlichting, te ontdoen van hen. U kunt kiezen voor verschillende stijlvolle lampen of lampen die de kamer kan verlichten zonder dat het eruit ziet als een ziekenhuiskamer. Probeer de plaatselijke bouwmarkten of zoek een leuke accent lamp op een antiek winkel of de vlooienmarkt.
  • Update uw muur. Meestal worden dakkapellen niet toegestaan om de muren opnieuw te schilderen. Om uw muur kijken interessant, hang een stijlvolle stof aan de ene kant als een accent. Of, hang interessante schilderijen, foto's en andere illustraties. Weet de hele muur vult niet hoor. Je hebt alleen een paar stukjes hier en daar. Zoals voor affiches, zorg ervoor dat de posters zijn smaakvol.
  • Koop een tapijt. Dorm vloer is niet bepaald iets leuks om naar te kijken. Leg een kleed op de grond dat de hele kamer vult. U hoeft niet naar een Perzisch tapijt te kopen. Ikea en Target dragen goedkope maar zeer smaakvol en stijlvol kleden.
  • De indeling van de meubels. Als je kunt, herschikken uw meubels op een zodanige wijze dat het maakt de kamer kijken interessanter. Hoek van uw bureau of plank. Plaats het bed op een onverwachte locatie. Als je een dorm partner, proberen te breken van de kamer, zodat ieder van u heeft zijn eigen ruimte.
  • Coördineren met uw dorm partner. Spreken van dorm mates, als je de kamer delen met iemand anders, zorg ervoor dat u beiden het eens zijn over de verbouwing project. Uw ideeën moeten aanvullen en niet met elkaar contrasteren.
  • Voeg extra's. Als je de ruimte hebt, voeg een interessante bank om uw dorm room. Einde tafels zijn ook geweldig. Als je geld te sparen voor een televisie hebben, krijgen een flatscreen-tv die aan de muur kan worden gemonteerd.
  • Doe ideeën van anderen. Kijk naar design boeken en online bronnen voor foto's van goed ontworpen slaapzalen. U kunt inspiratie krijgen van deze. Plus, zult u zeker vinden tips en strategieën over hoe om een kleine ruimte te maximaliseren.

De slaapzaal dient als toevluchtsoord van een college student uit de drukte van het college leven. Ongeveer 8-10 uren worden besteed in de slaapzaal per dag. Vanwege dit, moet de slaapzaal hebben een vredige, rustgevende sfeer die elke student zou willen terugkeren naar het einde van de dag. Als uw dorm room niet geven dit soort vibe, verbouwen het. Gebruik hiervoor de tips om je saaie studentenkamer te zetten in een stijlvolle en comfortabele ruimte die u (en uw dorm partner) zal zeker liefde.