E2r

Hoe een koelkast installeren

Het installeren van een koelkast altijd lijkt een zeer moeilijke taak

Het installeren van een koelkast altijd lijkt een zeer moeilijke taak. Of u nu verhuizen naar een nieuwe plek of hebben net gekocht een nieuwe koelkast, installeren is een ding dat je, en vele andere huiseigenaren, kan angst te doen. De waarheid wordt verteld, de installatie is een beetje moeilijk om te doen, maar als je wat hulp en houden de volgende tips in het achterhoofd, deze taak zal een stuk makkelijker om te voltooien. Lees dan verder.

  • Bepaal waar u de koelkast te installeren. De koelkast moet worden geplaatst in een gebied dat niet dicht bij warmtebronnen zoals fornuis, oven en afwasmachine. De temperatuur in deze ruimte niet hoger dan 110 ° F en lager dan 55 ° F.
  • Bescherm de vloer. Bescherming voor de vloer is het noodzakelijk vooral als uw vloeren materiaal is linoleum, vinyl of een ander type dat kan krijgen gemakkelijk gekleurd. In dit geval moet u een tapijt of karton op het gebied waar u de koelkast te plaatsen leggen. Zorg ervoor dat u een tapijt of karton dat is 1/4-inch groter aan alle kanten te hebben.
  • Verwijder de laden en deuren. Als uw model vereist het verwijderen van laden en deuren, zorg ervoor dat de handleiding te raadplegen over de veiligheidsvoorschriften en-instructies bij het verwijderen van de koelkast lades en deuren. Vergeet niet om goed te verwijderen om te voorkomen dat schade aan de koelkast eenheid en een herinstallatie moet een stuk gemakkelijker. Ook, zorg ervoor dat u de stekker los te koppelen voordat u de laden en deuren.
  • Goed Vervoer de koelkast. De koelkast moet in verticale positie wanneer u het verplaatst. Een dolly zal nuttig zijn voor deze taak. En in het geval u besluit om een te gebruiken, zorg ervoor dat de koelkast te bedekken met een deken of een doek om het te beschermen tegen krassen. Gebruik snoeren om de koelkast stevig vast te houden in de dolly, maar zorg ervoor dat niet te vast draait de snoeren om te voorkomen dat het verlaten van deuken op het oppervlak van de koelkast.
  • Zet de koelkast. Doe dit door eerst de teen grille. Vervolgens met behulp van een hex-head stuurprogramma, kantelt u de achterkant van de koelkast op. Plaats een blok hout. Maak dan gebruik van de stelpoten om de koelkast niveau aan alle kanten te maken.
  • Laat de koelkast zitten voor ten minste vijf uur. Wanneer u reeds de koelkast geplaatst in de juiste positie, zorg ervoor dat de deuren en laden opnieuw te installeren. Draai vervolgens de koelkast op. Laat het op voor ongeveer vijf uur voordat u weer de inhoud ervan.
  • Zorg ervoor dat u goed te installeren waterlijn en sanitair. Waterlijn en sanitair installatie is belangrijk voor het water van uw koelkast dispenser en ijsblokjesmachine. U kunt het huren van een professional om dit te doen, maar dit kan ook gedaan worden als een doe-het-zelf-project als je de vaardigheden. Installeren waterlijn en sanitair systeem zelf zal u toelaten om veel te redden van professionele vergoeding.

Hoe een koelkast installeren. Bepaal waar u de koelkast te installeren.
Hoe een koelkast installeren. Bepaal waar u de koelkast te installeren.

Vergeet niet om altijd contact op met de handleiding bij het installeren van de koelkast. Op deze manier weet u eventuele speciale instructies van de fabrikant en dus te voorkomen dat schade die anders kunnen worden voorkomen.