E2r

Hoe maak je een kaars te maken gaan langer mee en branden recht naar beneden

Het houden van uw kaarsen branden langer is niet alleen zuinig, maar vermindert ook de hoeveelheid van het opruimen die je moet doen. Dit geldt vooral voor vrijstaande kaarsen of die zijn gemonteerd op kandelaars. Er zijn bepaalde manieren over hoe u uw kaarsen maken langer mee en de eenvoudige stappen hieronder zal u helpen uw einddoel.

  • Koelen uw kaarsen in de vriezer. Zodra u hebt gekocht uw kaarsen, plaats ze in de vriezer, zelfs als ze nog verpakt in plastic. Plaats een paar stukken in uw koelkast of vriezer zodat hun temperatuur lager zal zijn dan de gebruikelijke wanneer je besluit om ze te gebruiken. Dit heeft geen effect op hun geur en hun vormen. Meestal, als je intentie om kaarsen te gebruiken voor een langere periode van tijd, is het het beste om degenen die niet zijn te smal en toch niet te dik. Bevriezing van uw nieuwe kaarsen voor ongeveer 5 tot 6 uur zal zeker toenemen de brandtijd.
  • Maar laat hen niet in ijs! Hoewel het goed is om af te koelen uw kandelaars, er zeker van zijn dat ijspegels niet zullen op hen of ze niet branden op alle. Zorg ervoor dat u de lont verpakken in plastic folie voordat u ze in de koelkast, chiller of vriezer zodat het niet moeilijk zijn om het aan te steken later.
  • Verlichting uw kaars en het houden van het recht omhoog. Een van de snelste manieren om te verbranden in een kaars is door het verbranden van het onder een hoek. Hoe meer was die druppelt uit de brandende oppervlak, des te sneller je kaars brandt naar beneden. Merk op dat votives, of kaarsen die zijn vrij klein en breed en vaak hebben hun eigen container, zo zijn ontworpen dat hun wax niet zal druipen van de container. Het houden van de was in de plaats zal helpen uw kaars behoudt zijn vorm voor de langst mogelijke tijd. Houd uw kaars recht omhoog, zodat in het geval er was druipen naar beneden, naar beneden druipt recht.
  • Het plaatsen van uw kaarsen in een container. Een van de beste manieren om lange kaars levensduur te garanderen is om ze te plaatsen in een container. Op deze manier de was wordt gevangen door de container en de kaars kan dit eerder gesmolten was weer hergebruiken als onderdeel van de kaars.

Hoe maak je een kaars te maken gaan langer mee en branden recht naar beneden. Koelen uw kaarsen in de vriezer.
Hoe maak je een kaars te maken gaan langer mee en branden recht naar beneden. Koelen uw kaarsen in de vriezer.

Een van de beste manieren om de lengte van het leven van de kaars te regelen is door ervoor te zorgen uw lont is nog steeds evenredig met de hoogte van uw kaars. Uw lont moet zeker korter zijn dan door uw kaars en als algemene regel van de duim, mag niet meer dan 1/5 van de totale lengte van uw kaars. Het hebben van een te groot of te lang lont zal gewoon je kaars in brand in een veel sneller tempo dan je zou willen dat het verbranden.

U moet ook ervoor zorgen dat er geen tocht waar u de kaars zodat het vuur zou gewoon blijven branden gestaag op de top van uw kaars, en niet aan de zijkant.