E2r

Hoe te gloeilampen voor een track verlichting systeem te kiezen

Een track verlichting systeem wordt gebruikt voor een tijdelijke verlichting opgezet, omdat deze is geïnstalleerd buiten de muren en plafonds, en kan worden verwijderd op elk moment. In tegenstelling tot de typische verlichtingssysteem waar de bedrading en aansluitingen worden gedaan binnen de muren en het plafond, is het makkelijker om ontwerpen en installeren een spoor verlichtingssysteem. U kunt ook installeren van meerdere lampen op een track. Een ander voordeel van het spoor-verlichting is de efficiëntie op het vlak van energieverbruik. De bollen voor track verlichting worden beoordeeld op een lage spanning, dus het verbruikt minder elektriciteit. Het hele punt van het gebruik van spoor verlichting is het maximaliseren van de ruimte en de verlichting van de lampen, met behoud van energie.

Hoe te gloeilampen voor een track verlichting systeem te kiezen. Beoordeel het gebied dat u nodig hebt om te verlichten.
Hoe te gloeilampen voor een track verlichting systeem te kiezen. Beoordeel het gebied dat u nodig hebt om te verlichten.

Hier zijn een aantal ideeën in het kiezen van de juiste gloeilamp voor je track verlichting:

  • Beoordeel het gebied dat u nodig hebt om te verlichten. Meet de oppervlakte, de breedte van muur tot muur en van vloer tot plafond. Let ook op de kleur van de verf of behang, de aanwezigheid van ramen en hemel verlichting en andere bronnen van licht.
  • Bepaal het doel van het plaatsen van een spoor verlichtingssysteem. Is het naar een hoek te steken, om een muurschildering te verlichten, of zal het de belangrijkste bron van licht voor de hele kamer?
  • Zodra u hebt bepaald het gebied dat moet worden verlicht en het gebruik van het spoor verlichtingssysteem, uit te vinden de dichtstbijzijnde stroombron. Dit zal u helpen u van plan bent op het elektrische ontwerp, het pad van de bedrading en hoeveel draad u gebruikt.
  • Bepaal hoeveel gloeilampen je gaat installeren op de baan verlichting. Dit, op zijn beurt, zal u helpen een schatting van de rating van de draad die u gaat gebruiken.
  • Kies de juiste lamp. Als u de verlichting wijzen op de muren voor het verlichten van het gehele gebied, dan kunt u gebruik maken van duidelijke gloeilampen die zijn helderder. Als de verlichting wordt gebruikt om direct verlichten van een object, gebruiken mat voor gloeilampen op "verzachten" de helderheid van de lamp. U kunt gebruik maken van gekleurde gloeilampen als de muurverf is duidelijk en je wilt het leven toe te voegen aan de kamer. Als u wilt dat het gebied aan subtiele verlichting moet ontspanning te bevorderen, gebruik zwart licht. Als de kamer donker verf of het heeft houten meubilair, gebruik dan reflector lampen om meer verlichting te produceren.
  • Kies gloeilampen met een lager wattage als je zal gebruiken op een relatief klein gebied. Helderder gloeilampen zijn meestal hoger gewaardeerd en zal meer energie verbruiken en produceren meer warmte. U kunt ook gebruik maken van meer van de lagere rating gloeilampen, dan alleen maar een paar van de heldere lampen.
  • Voor het lezen van licht bij uw bibliotheek of slaapkamer, gebruik dan een gele gloeilamp in plaats van een witte, heldere gloeilamp.

Voor uw veiligheid, zorg ervoor dat de lampen worden geplaatst op een goede afstand van de muur en het plafond tot abnormale verhitting te voorkomen. Houd er ook een aantal reserve lampjes zodat u makkelijk vervangen als een gloeilamp bustes.