E2r

Hoe een macht sapcentrifuge te selecteren

Het eten van oogst natuurlijk veel voordelen voor je lichaam op de lange termijn. Wie zou niet willen hebben vers fruitsap elke dag voor een betere vitamine en vezels absorptie? Het probleem is, bijna alle van ons een snelle levensstijl. Voorbereiden vers fruitsap in de ochtend wordt zo een gedoe. De meest geschikte oplossing is om kant-en-klare vruchtensappen kopen bij de supermarkt.

Hoe een macht sapcentrifuge te selecteren. Beoordeel uw keuken ruimte.
Hoe een macht sapcentrifuge te selecteren. Beoordeel uw keuken ruimte.

Ben je nog steeds zorgen dat deze kant-en-klare sappen zijn alle natuurlijke? Natuurlijk niet! Weet je niet dat vers fruitsap direct van een power juicer is heel anders dan je "vers vruchtensap" van de supermarkt? Vruchtensappen en groentesappen voor deze kwestie, nog steeds het grootste deel van hun vitaminen en belangrijke enzymen als ze vers geperst. De sappen in de dozen zijn al toegevoegd met chemische conserveringsmiddelen te vergrendelen in hun vitaminen. Het krijgen van sap uit een bevoegdheid sapcentrifuge is nog steeds de beste en meest comfortabele manier om uw dagelijkse dosis van alle natuurlijke vitaminen en mineralen.

Met zo veel power juicers op de markt van vandaag, is het zeer belangrijk dat u weet hoe u degene die uw budget en levensstijl past te selecteren. Hier zijn een aantal punten om te overwegen:

  1. Beoordeel uw keuken ruimte. Je kunt een grote elektriciteitscentrale sapcentrifuge te kopen als je aanrechtblad heeft nog steeds veel ruimte. De beste vermogen juicers zijn nog steeds de grote aanrechtblad types. Als u niet beschikt over de beschikbare ruimte, kunt u ervoor kiezen om een hand-held elektrisch sapcentrifuge te kopen, hoewel het misschien niet zo goed werkt als een grotere macht sapcentrifuge. Het beoordelen van uw keuken ruimte zal ook zorgen dat u kiest voor een vermogen sapcentrifuge ontwerp dat zal er goed uitzien met uw bestaande keuken gadgets.
  2. Bepaal uw toekomstige kracht sapcentrifuge de primaire gebruik. Centrifugale juicers zijn geschikt voor bijna elke vorm van fruit of groente met uitzondering van spinazie, sla, en tarwe gras. Als u zich zorgen maakt over het hebben van een macht sapcentrifuge die kan verwerken deze groenten, moet u een mes of twin blade macht sapcentrifuge. Deze gespecialiseerde bladen geven u een probleemloze reiniging na het verwerken van deze groenten.
  3. Denk aan de meest liquide per vrucht of groente factor. Je zou niet willen om de kostbare vitaminen en mineralen in de sappen zou je afval? Kies een power juicer die minder sap verspilt. Vinden die het beste sap compartiment voor het houden van uw gewonnen sap heeft.
  4. Check out de add-on functies. Wees bereid om een extra prijs te betalen als je een sapcentrifuge met extra functies. Bijvoorbeeld, wat kracht juicers toe te voegen ionen om het sap te geven een langere houdbaarheid.
  5. Let op de productgarantie en blade kwaliteit. Ga voor een macht sapcentrifuge merk dat vijf tot tien jaar garantie heeft. Controleer ook de kwaliteit van de bladen omdat het hebben van bladen van slechte kwaliteit zal je kracht sapcentrifuge de prestaties beïnvloeden.

Investeren in een power juicer is een verstandige keuze voor uw gezondheid. Aangezien een goede power juicer kan een beetje duur van uw kant, zou het beste om te weten hoe u het beste de macht sapcentrifuge te selecteren en haal het meeste voor uw geld.