E2r

Hoe je gipsplaten vast

Er zal een tijd komen dat je zult willen een home improvement project zelf aan te pakken in plaats van het huren van een timmerman, het kan zomaar zijn dat u besluit dat u wilt proberen je hand op opknoping en gipsplaat. Opknoping en gipsplaat is niet ingewikkeld, maar met grotere stukken deze taak zal meer dan een persoon nodig.

 1. Om gipsplaten vast je gaat een boor-en gipsplaten schroeven nodig. De dikte van de gipsplaten zal bepalen van de juiste maat gipsplaten schroef te gebruiken. Als u bevestiging 1/2 inch gipsplaten, moet u gebruik maken van 1 1/4 inch schroeven, voor 5/8 inch gipsplaten, die u wilt gebruiken 1 5/8 inch schroeven.
 2. Om een hele plaat van gipsplaten hangen en zet, wil je de lengte van de gipsplaten te lopen over de vloer.
 3. Lijn de rand van de gipsplaat vel naar het midden van de muur stud. Het nu zal het plaatsen van een schroef ongeveer 1/2 inch van de rand van de gipsplaat vel.
 4. Blijven voor inschroeven van het schroeven, regelafstand ze ongeveer 8 centimeter uit elkaar, totdat je de top bereiken. Blijven de gipsplaten vel bevestigen aan de resterende studs, volgens hetzelfde patroon.

Voor kleinere gipsplaten projecten:

 1. Als u het herstellen van een gat in de muur, het eerste wat je wilt doen is een vierkant stuk van gipsplaten iets groter dan het beschadigde gebied uit te snijden.
 2. Plaats het plein gipsplaten stuk over het beschadigde gebied. Met behulp van een potlood, een overzicht van de hele plein gipsplaten patch.
 3. Gebruik een scherp mes de omtrek van het vierkant uit te snijden en gooi. Dit zal ervoor zorgen dat je een krap patch fit.
 4. Nu zult u gebruik maken van twee 1x2s ongeveer 2 centimeter groter is dan de hoogte van het plein je gewoon uitknippen. Bind een lang koord naar het midden van een van de planken, dan zet het andere uiteinde van het touw om de resterende bord.
 5. Met vloeibare nagels, plaats een schar van lijm op elk uiteinde van een van de planken.
 6. Om het bord te plaatsen met de vloeistof nagels op het in de muur, zal je het bord schuin plaatst. Het direct in het midden van het vierkante gat, de positie van de raad van bestuur te spoelen aan de muur, zodat de lijm zal hechten.
 7. Draai de andere raad, het opwinden van de draad tot het zit gelijk met de buitenmuur, en tack op zijn plaats.
 8. Laat volledig drogen voordat u de gipsplaten patch vast.
 9. Zodra het bord droog is, verwijder de raad van bestuur op de buitenmuur en de ontkoppeling van de string.
 10. Lijn je patch met het vierkante gat en teken met een potlood de positie van de raad je gewoon vastgelijmd in de muur.
 11. Plaats uw gipsplaten patch en, met behulp van schroeven, bevestig de patch om de mini-stoeterij u gelijmd in de muur.

Als u opknoping en bevestigen van gipsplaten op een plafond

Hoe je gipsplaten vast. Om gipsplaten vast je gaat een boor-en gipsplaten schroeven nodig.
Hoe je gipsplaten vast. Om gipsplaten vast je gaat een boor-en gipsplaten schroeven nodig.

Als u opknoping en bevestigen van gipsplaten op een plafond, moet u een of twee draagbeugels maken uit een volledige 2x4, en een kort stuk van 1x2. Door spijkeren de 1x2 op de bovenkant van de 2x4, heb je een T-ondersteuning brace om de gipsplaten zijn plaats te houden terwijl u de gipsplaten vast met schroeven op de bouten. De T brace werkt geweldig voor aanvullende hulp wanneer u kort worden uitgedeeld.