E2r

Hoe je kat krabt repareren op houten laminaatvloeren

Wanneer uw houten laminaat vloeren zijn bekrast door uw kat

Wanneer uw houten laminaat vloeren zijn bekrast door uw kat, je wilt om het te repareren. Er zijn twee verschillende manieren om de kat krabt repareren. Eerst zou de krassen dekken, zo omvat de kat krassen op. De tweede is om de kat scratch vullen op de houten laminaat vloer. Of u vult de kras in of bedek het, het is een eenvoudig project te vervullen.

Voor dit project vindt u een permanent marker die overeenkomt met de kleur van het hout laminaat vloer om de krassen te dekken nodig. Als u op zoek bent naar de krassen te vullen, items die nodig zijn schuurpapier met korrel 250 of meer, watje, alcohol, wax gebaseerde reparatie stopverf, (dit zal dezelfde kleur hebben als de vloer te zijn), een plastic plamuurmes en tenslotte een witte doek.

Als je wilt om de krassen te verbergen

Hoe je kat krabt repareren op houten laminaatvloeren. Wanneer uw houten laminaat vloeren zijn bekrast door uw kat.
Hoe je kat krabt repareren op houten laminaatvloeren. Wanneer uw houten laminaat vloeren zijn bekrast door uw kat.

Als je wilt om de krassen te verbergen, gebruikt u de permanent marker. Het uitzoeken van de kleur die het beste past bij de houten laminaat vloer. Gewoon kleur in de scratch en veeg de overtollige af met je vinger. Het is noodzakelijk om veeg het overtollige aan het gebied dat is bedekt verlichten. Als de kleur moet donkerder worden, herhaalt u de stap tot u de gewenste kleur die u zoekt hebben bereikt.

Als u wil in de krassen te vullen

Als u wil in de krassen te vullen, vinden een stukje schuurpapier en vouw het in kleinere vierkantjes. Je wilt dan te buff uit het beschadigde gebied (s), met een schuurpapier van minstens 250 grit. Wrijf in de de beschadigde plekken op het laminaat houten vloer. Met behulp van snelle slagen. Door dit te doen zal de glans van de laminaatvloer in dat gebied te verwijderen. Je wilt weg te blazen het overtollige grit.

Ten tweede zul je wat katoen dat alcohol heeft op het te nemen

Ten tweede zul je wat katoen dat alcohol heeft op het te nemen. Wrijf de katoen over de bekrast gebied alle residuen links van schuren verwijderen. U wilt helemaal laten drogen.

Vervolgens, met behulp van uw plamuurmes, u wilt de stopverf van toepassing op het gebied. Strijk het over de krassen met het plamuurmes. Zorg ervoor dat u zelfs de stopverf uit over het beschadigde gebied. Met behulp van het plamuurmes zal verdelen de stopverf.

Als dat klaar is, moet de stopverf worden toegestaan om zich te vestigen

Als je wilt om de krassen te verbergen. Als u wil in de krassen te vullen.
Als je wilt om de krassen te verbergen. Als u wil in de krassen te vullen.

Als dat klaar is, moet de stopverf worden toegestaan om zich te vestigen. Dit zou slechts een dag duren. Als dat gedaan is, neemt de doek en zorg ervoor dat de gedroogde stopverf is dan gladgestreken.

Als geen van deze stappen zijn nuttig, moet u contact opnemen met het bedrijf dat u uw laminaat vloer gekocht. Het bedrijf zal meer dan waarschijnlijk dragen de vulstof voor hun laminaat houten vloeren.

Repareren kat krabt op laminaatvloer is niet een moeilijk of tijdrovend werk. Het is zeer matig en niet veel tools. Na deze stap voor stap procedures, zal u door de vaststelling van uw krassen op uw laminaatvloer.