E2r

Hoe kan elektrisch onderhoud op uw huis uit te voeren

De huidige huishoudens gebruiken elektriciteit voor bijna alles

De huidige huishoudens gebruiken elektriciteit voor bijna alles. Het merendeel van de dingen die we thuis gebruiken worden uitgevoerd op de macht, zoals computers, entertainment systemen, apparaten en dergelijke. Hoewel er meer elektriciteit maakt ons leven makkelijker, niet het uitvoeren van eenvoudige elektrisch onderhoud thuis kunnen zeer gevaarlijk en gevaarlijk voor je familie. Iedereen bij u thuis moeten zich bewust zijn van de voorzorgsmaatregelen en de elektrische onderhoudsinstructies die nodig zijn in acht worden genomen thuis.

Neem een goede verzorging van uw elektronische systemen in huis, zoals tafellampen, verlichting, snoeren en anderen. Deze en andere elektrische bronnen kan brand veroorzaken, zo niet goed onderhouden. Het is altijd het beste om te verwijzen naar een erkende elektricien voor grote reparaties, maar elke persoon die bevoegd is in doe-het-zelf-projecten kan doen basisonderhoud. Hier zijn een paar dingen die je moet onthouden wanneer het doen van een elektrische check-up thuis.

Hoe kan elektrisch onderhoud op uw huis uit te voeren. Heb een checklist van uw elektronische apparaten thuis.
Hoe kan elektrisch onderhoud op uw huis uit te voeren. Heb een checklist van uw elektronische apparaten thuis.
  • Voordat u begint, draag rubberen laarzen of schoenen met rubberen zolen voor uw veiligheid en bescherming. Ga op isolatoren als een rubberen mat. Draag iets met zakken. U kunt uw vrije hand, wanneer u gebruik maakt van slechts een, in uw zak, dus je zou Vermijd het aanraken van iets dat een elektrische lading heeft en maak je een live circuit.
  • Heb een checklist van uw elektronische apparaten thuis. Markeer deze vaak gebruikt en zijn vaak aangesloten op het stopcontact of ingeschakeld. Controleer de bedrading van deze elektrische apparaten als ze in goede staat zijn. Als ze niet versleten, losse of andere schade die je zou kunnen zien, hebben deze vervangen.
  • Fysiek sporen de aansluiting van uw apparatuur op het stopcontact. Zorg ervoor dat de elektrische snoeren en verlengkabels (als je ze gebruikt) niet worden uitgevoerd onder uw tapijt en over deuropeningen. Beschouw het idee van het hebben van extra verkooppunten in gebieden waar de meeste van uw gadgets zou nodig hebben. Dit zou verminderen of zelfs te elimineren het gebruik van verlengsnoeren. Natuurlijk moet je een professionele doen.
  • Zoveel mogelijk gebruik een bakje uitlaat op een bepaald moment, vooral als de elektronische inrichting hoog voltage vereist. Overbelasting stopcontacten kan zeer gevaarlijk zijn. Controleer het bakje verkooppunten die je thuis hebt en zorg ervoor dat je ze allemaal goed voor. U kunt een lijst van hen neer, samen met hun locatie voor uw volgende onderhoudsbeurt.
  • Als u zeker weet dat er een stopcontact naar behoren werkt, kunt u gebruik maken van deze in het testen van uw elektronische apparaten.
  • Strategisch plaats uw lampen ver van items die brandbaar zijn of gemakkelijk verbrand, zoals gordijnen. Controleer nogmaals de lamp die u gebruikt voor uw lamp. Zorg ervoor dat het overeenkomt met de aanbevolen type lamp dat het nodig heeft.
  • Gebruik een spanningstester in het testen van de spanning van het stopcontact of switch. Label de aansluitingen met de overeenkomstige spanning capaciteit om te kunnen bepalen welke aansluiting is voor welke. Dit is vooral van toepassing in woningen waar stopcontacten zijn er in twee voltages-de Europese norm 110 volt en de 220 volt die standaard elders.
  • Vraag om hulp van iemand bij het controleren van de elektriciteit die buiten het huis en op hoge plaatsen. Je zou moeten die buddy om de ladder voor u te houden.
  • Test het circuit controle van uw stroomonderbreker dozen. Bijwerken of maakt u de lijst indien nodig. Plaats een opmerking over de stroomonderbreker in om je huisgenoten te informeren dat u werkt met elektriciteit, zodat ze niet zou het per ongeluk in te schakelen.
  • Controleer de grote kabels uit de dienst paneel box te gaan, maar niet aanraken of verplaatsen, want zelfs als je het toestel uitschakelt van het hele huis, deze nog steeds worden aangesloten op het lichtnet.

Er zijn een heleboel dingen die je zou moeten controleren en nogmaals controleren bij het uitvoeren van elektrisch onderhoud thuis. In het geval van beschadigde kabels, elektronische bedrading en anderen, en zelfs als je gewoon denkt dat er iets mis is, contact op met uw elektriciteitsbedrijf of een elektricien om te controleren of de dingen nog steeds op tip top vorm als het gaat om uw elektrische systemen.