E2r

Hoe kan ik een omgekeerde kolomboormachine gebruiken

Een van de grootste ruzies die bouwvakkers gebruikt om het gezicht werd boren aan het plafond maken. Dit was zeer moeilijk en niet zeer nauwkeurig, omdat men naar boven moest kraan hun lichaam om de boor te maken. Vandaag, echter, zijn er tools die het makkelijker maken voor mensen om oefeningen te maken op het plafond of op andere hoge plaatsen. Deze tool heet de omgekeerde kolomboormachine. Hier zijn enkele stappen om u te helpen met de omgekeerde kolomboormachine.

Hoe kan ik een omgekeerde kolomboormachine gebruiken. Elevate en steek de boorkop.
Hoe kan ik een omgekeerde kolomboormachine gebruiken. Elevate en steek de boorkop.
  • Plaats de voet. Allereerst moet u de stand die meestal wordt geleverd met het gereedschap instellen. Het statief is wat wordt het voor booreenheid zijn plaats te houden, en is meestal hoog genoeg om de meeste hoogtes tegemoet te komen. Het heeft ook aanpassingen die u in staat om de hoogte aan te passen, en soms wordt zelfs geleverd met wielen, zodat u de omgekeerde kolomboormachine te verplaatsen van de ene plek naar de andere. De setup is belangrijk omdat het verwijdert de stress van het houden van de kolomboormachine door mensen.
  • Voeg de boorkop. Nu moet u het eigenlijke boorkop toe te voegen aan de setup. In de setup, zult u zien dat er een arm die draait in de juiste positie. Neem de boorkop in het formaat dat je wilt, en plaats deze in de zwenkarm. U kunt daarna de positie van de arm in verschillende richtingen. U kunt de boorkop ook aanpassen met meer precisie met behulp van de zwenkarm.
  • Elevate en steek de boorkop. Na de installatie van de boorkop in de arm van de steun setup, de volgende stap is om de boor voorzichtig in te voegen in de boorkop. Zorg ervoor dat u een boor dat is de juiste maat te kiezen, zodat u niet hoeft te trekken langs de zwenkarm alleen maar om de boor te vervangen. Zodra de boor is stevig aangesloten op de boorkop, kunt u verheffen de boorkop totdat deze zich op dezelfde hoogte als het gebied dat u boren op. De omgekeerde kolomboormachine komt meestal met een hendel die u zal toestaan om de hoogte van de boorkop en de boor te kiezen.
  • Bedien op de grond. Nadat u hebt geplaatst de boor op de plek die u bent van plan boren met behulp van de hendel en de krukas, kunt u het bedieningspaneel aan de voet van de steun setup om het boorproces te starten. Met behulp van het bedieningspaneel, kunt u in staat zijn om de exacte snelheid en de druk die de kolomboormachine zal gebruiken op het oppervlak dat u boren in vast te stellen. De omgekeerde kolomboormachine meeste Het boren is geautomatiseerd, waardoor het veiliger en gemakkelijker voor de arbeiders te gebruiken.

Met deze eenvoudige stappen, moet u in staat om een omgekeerde boor pers te bedienen en te gebruiken om de boorgaten te maken op diverse boven het hoofd, zonder dat u uw rug en uw armen stam. Net als bij alle andere soorten elektrisch gereedschap, echter, zorg ervoor dat u een veiligheidsbril en andere veiligheidsvoorzieningen dragen tijdens het bedienen van het apparaat.