E2r

Hoe kan ik tegel over een bestaand werkblad zelf

U kunt om de keuken kijken meer aantrekkelijk door het toevoegen van nieuwe granieten aanrecht, maar de installatie prijs is misschien te duur voor je. U kunt echter de kosten te verlagen door het doen van het werk zelf.

Hier is hoe te tegel over een bestaande aanrecht zelf:

Hoe kan ik tegel over een bestaand werkblad zelf. Verwijder de gootsteen, kranen en vuilophaal.
Hoe kan ik tegel over een bestaand werkblad zelf. Verwijder de gootsteen, kranen en vuilophaal.
  1. Bereid de materialen: tegels, met de hand schuurmachine, thinset mortel, specie, troffel, veeg vodden, tegelzaag, tegel afstandhouders, rubberen handschoenen, meetlint, spons, en oogbescherming.
  2. Verwijder de gootsteen, kranen en vuilophaal. Sluit de watertoevoer kleppen onder de gootsteen en koppel de warme en koude leidingen en de afvoer bij de verbinding. Dan is de aanrecht gebied te meten kopen het juiste aantal tegels om het te bedekken. Wees niet bang om te vragen voor monsters naar huis te brengen en tegen uw aanrecht te vergelijken. Het kopen van grotere tegels zullen kosten laag te houden door het vereenvoudigen van de lay-out en het houden van de installatie eenvoudig.
  3. Bereid het oppervlak. Gebruik de hand schuurmachine om de glazen oppervlak te verwijderen, zodat de mortel kan het gebied grip beter. Veeg het oppervlak met een vochtige doek, daarna een droge om het stof te verwijderen.
  4. Leg de tegels. Begin met de voorkant dan werk je weg naar de achterkant, zodat de cut tegels zal minder opvallen. Een vuistregel in tegel regeling is om de laatste gedeeltelijke tegel van elke rij ten minste de helft van de breedte van de tegel. Dit zal voorkomen dat lelijke magere tegels verschijnen aan de randen.
  5. Bereid de thinset mortel. Gebruik rubber handschoenen en troffels de mortel over het oppervlak, in kleine secties. Begin met de tegels aan het eind of het centrum. Plaats een tegel op de mortel druk deze voorzichtig aan alle kanten. Zet tegel afstandhouders op alle vier de hoeken om de juiste afstand te garanderen. Plaats alle volledige tegels voordat u verder gaat met de cut tegels. Herhaaldelijk Gebruik een liniaal of hand-niveau om ervoor te zorgen dat de tegels vlak liggen. Verwijder eventuele mortel uit de tegelvoegen voordat het hard wordt.
  6. Gebruik een tegelzaag voor de cut tegels. Meet de stukken die past langs de muur of rond een obstakel. Minimaliseer het aantal sneden nodig met zorgvuldige meting. Draag een veiligheidsbril tijdens dit proces.
  7. Breng grout. Verwijder alle tegels afstandhouders dan eerst verspreid kleine hoeveelheden in verschillende delen van het oppervlak vervolgens druk in de ruimtes tussen de tegels. Gebruik geschuurd grout als de gewrichten zijn 1/8e inch of dikker, of epoxy mortel die gemeenschappelijk is voor de keuken instellingen. Gebruik een spons om het overtollige specie en verwijder afvegen de nevel opbouw over het gehele oppervlak. Na 24 uur toepassen tegel sealer over het gehele werkvlak voorkomen vlekken en scheuren.
  8. Plaats de spoelbak, kraan en vuilophaal.

Vermijd tegels je weg rond obstakels

Vermijd tegels je weg rond obstakels, zoals zal dit zien onprofessioneel. Een aantal van de gespecialiseerde apparatuur, zoals de tegel schuurmachine en tegel zaag kunnen gehuurd worden bij uw lokale hardware winkel. Een granieten aanrecht is een instant upgrade van de kamer, en met een beetje doe-het-zelf houding, volledig binnen het budget.