E2r

Hoe maak je een flexibele buis dakraam te installeren

Een tunnel dakraam laat daglicht toe voer uw thuisadres

Een tunnel dakraam laat daglicht toe in uw huis. Met de introductie van flexibele buizen, kunt u nu overal te installeren dakramen in het huis. Voorbij zijn de dagen dat je nodig hebt om het frame uit grotere, conventionele dakramen. Flexibele slang kan gemakkelijk door zolder te laten zonlicht of maanlicht zijn om een kamer te verlichten.

Flexibele slang dakramen kits zijn compleet met de materialen (bijvoorbeeld acrylaat buis koepel, silicone tube kit, flexibele rubberen slang buis, schroeven, en anderen) je nodig hebt om natuurlijke verlichting voor uw huis te creëren. Installatie-instructies zijn ook onderdeel van het pakket. U kunt ervoor kiezen om een professionele installatie hebben het dakraam. U kunt echter ook de installatie van het dakraam jezelf als je gewend bent aan timmerwerk.

Om een flexibele buis dakraam te installeren, volgt u deze stappen:

 1. Bepaal de locatie voor het dakraam. De site moet vrij tussen het plafond en het dak. Aangezien de buis is flexibel, het pad hoeft niet absoluut recht. De flexibele buis moet passen tussen de spanten en het dak ondersteunt.
 2. Zorg ervoor dat de locatie geen balken, bedrading of andere obstakels is.
 3. Meet het midden waar het plafond armatuur zal worden gevestigd. Duw een spijker door dat centrum. Zorg ervoor dat dit de juiste positie voor het dakraam.
 4. Met een potlood de omtrek van het plafond het dakraam de ring aan het plafond. De nagel gat moet worden gecentreerd.
 5. Met behulp van een sleutelgat zag, snijd langs de potloodlijn. Vernietiging van de uitsparing.
 6. Plaats plafond frame in het gat en bevestig deze met de schroeven en de plastic uitsteeksels die in de dakraam kit. Plaats de plastic uitsteeksels boven het plafond. En de schroeven vast door gaten die zijn gevonden op het frame, door het plafond en uiteindelijk in de plastic lugs. Draai de schroeven. Plaats de plastic doppen in de schroefkoppen.
 7. Selecteer de meest directe pad voor de buis om het dak te bereiken. Dakramen die korter en rechter zal zorgen voor een betere verlichting. Het dak wordt aangesteld, moet onbelemmerd.
 8. Tik op een spijker door het dak. Dit moet het midden van het dakraam dome zijn.
 9. Markeer een cirkel op het dak met behulp van het plafond uitsparing u gereserveerd eerder.
 10. Snijd rond de cirkel met behulp van een reciprozaag. Verwijder alle ongewenste dakbedekking.
 11. Bevestig de zachte hoes flexibele buis naar boven het dakraam het frame. U moet de buis trekken over de roestvrijstalen ring aan de onderzijde van het frame. Wikkel PVC tape rond de kruising van het dakraam en de flexibele rubberen buis.
 12. Meet de afstand tussen het dak en het plafond om de lengte van flexibele buis die u nodig heeft te bepalen. Houd rekening met extra bochten in de flexi-buis.
 13. Snij de buis volgens de benodigde lengte.
 14. Bevestig de flexibele slang buis met PVC tape aan de roestvrij stalen onderste ring.
 15. Schuif de voet van het dakraam op zijn plaats op het dak. Zorg ervoor dat onderste deel van de slabbe is bovenop het bestaande dak terwijl het bovenste gedeelte is onder de bestaande dakbedekking.
 16. Zet de koepel met de bijgeleverde schroeven.
 17. In het huis, te bereiken via het plafond gat en trek vervolgens de stalen onderste ring. Bevestig dit aan het plafond frame met behulp van de bijgeleverde schroeven.
 18. Installeer de diffusor.
 19. Geniet van uw nieuwe dakraam!
Hoe maak je een flexibele buis dakraam te installeren. Bepaal de locatie voor het dakraam.
Hoe maak je een flexibele buis dakraam te installeren. Bepaal de locatie voor het dakraam.

Als u op zoek bent naar andere lichtbronnen zonder een enorme elektriciteitsrekening, waarom niet installeren uw eigen dakraam? Het installeren van een flexibele buis dakraam is een grote DIY-project dat kan worden gedaan in een halve dag.