E2r

Hoe maak je een grind oprit te bouwen

De oprit is het deel van uw huis waar u parkeert de auto

De oprit is het deel van uw huis waar u parkeert de auto. Het is meestal gelegen in de voorkant van het huis en heeft een gemakkelijke toegang vanaf de weg. Er zijn veel manieren om een goede opritten te bouwen. Gebruikte materialen zijn gemaakt van kasseien, beton, decoratieve stenen, afgebroken graniet, asfalt gemengd met zand en andere materialen. Een grind oprit kan duurder en kost veel tijd. Als dit goed wordt gebouwd, zal het alleen weinig onderhoud nodig. Bij het bouwen van een onverharde oprit, hoeft cement van het beton bedrijf, maar u kunt een expert inhuren om u te helpen met graven, egaliseren en ga zo maar door.

Hoe maak je een grind oprit te bouwen. Het bepalen van de grond.
Hoe maak je een grind oprit te bouwen. Het bepalen van de grond.

Hier zijn enkele tips over het bouwen van een grind oprijlaan:

  1. Het bepalen van de grond. A grind oprit of pad moet een stevige ondergrond hebben voor de voeten of in de auto. Deze constructie is goed voor bestrating of opritten, maar is ook het zelfde met een patio. Selecteer een gebied met deze eisen, en met gemakkelijke toegang tot het huis.
  2. Het meten van de oprit. Weten hoe lang en breed de oprit zal zijn. Bepalen hoe groot de omvang van de oprit is door het meten van zowel de lengte als de breedte. Vermenigvuldig de lengte door de breedte van de vierkante meters van de oprit te leren kennen. Ook vinden de diepte van de oprit. Pin de draad vast met het gebruik van een houten pen of een club hamer. Een goede tip om te weten nodig hoeveel grind is om de diepte te vermenigvuldigen in de voeten door de oppervlakte van je grind. Om te weten hoeveel grind nodig is, vermenigvuldig de kubieke meter met 1,5.
  3. Het uitgraven van de grond. Grondverzet kan worden gedaan met de hand op de grond, of door het inhuren van een graafmachine. Dit kan kosten wat geld, maar het kan de tijdsduur te verminderen in het bouwen van de oprit. U moet mogelijk ook een skip huren op hetzelfde moment. Tijdens het graven naar de plaats waar u wilt uw oprit te leggen, kunt u vinden zachte gebieden; graven deze uit. Dit kan geven u sloten die kunnen leiden tot het te zinken in deze zachte gebieden. Blijf graven totdat je voelt dat de harde bodem van de grond.
  4. Maakt base. Het scalpings die wordt gebruikt voor de basis zal zijn van steengroeven die opgegraven voor. Deze wordt gebruikt voor de basis en ze zijn zeer goedkoop. Voordat met het scalperen geleverd, zou u een trilplaat om te bepalen waar de zachte delen zijn. Eerste run in de opgraving. Als je dat niet doet, kan dit ertoe leiden dat uw oprit te zakken. Wanneer de scalpings aankomen, hebben de chauffeur weer in en langzaam tip aan het einde van de oprit. Rijd naar voren als ze beginnen te kantelen, omdat dit zal uw nivellering gemakkelijker te maken. Nu kunt u uw niveau scalpings met een hark of een schop. Wees voorzichtig om goed niveau of anders zal hebben bulten of putten, die zal behouden water. Gebruik een stevig hout om het te nivelleren.
  5. Gravel stoep. Nu kun je de aankoop van de grind-en waterpas het uit op de oprit.

Er zijn andere vormen van grind opritten

Er zijn andere vormen van grind opritten, waarvan een met het materiaal genaamd grind. Steenslag of grind heeft het voordeel van lage onderhoudskosten en het nut veranderingen zijn zeer toegankelijk. De reparaties zijn kostenefficiënt in tegenstelling tot beton en asfalt. Het is ook milieuvriendelijk en kan helpen voorkomen bodemerosie. Het kan zelfs accent uw landschap, omdat de steen schittert in het zonlicht en wordt geleverd in verschillende kleuren. Veel huiseigenaren kiezen om een grind oprit vanwege de goedkope prijs hebben, het geeft ook een mooi stoeprand naar hun huizen.