E2r

Hoe maak je een kamer te schilderen voor te bereiden

Het aanbrengen van een nieuwe laag verf is de makkelijkste en goedkoopste manier om het uiterlijk van een kamer-upgrade. Het kan de sfeer in de kamer en een frisse, uitnodigende uitstraling geven. In tegenstelling tot andere DIY projecten, schilderen is een vrij eenvoudige procedure. Maar voordat u tekent, is het belangrijk dat je eerst de kamer prep. Prep werk zorgt ervoor dat het schilderij baan zal zorgeloos en op tijd worden afgerond. Hier is wat je moet doen om een kamer te bereiden.

Hoe maak je een kamer te schilderen voor te bereiden. Verplaats de meubels uit de kamer.
Hoe maak je een kamer te schilderen voor te bereiden. Verplaats de meubels uit de kamer.
  • Verplaats de meubels uit de kamer. De kamer moet zo kaal mogelijk, dus beweegt alles uit. Maar als het verwijderen van alle meubels niet mogelijk is, kunt u in plaats daarvan gaan ze naar het midden van de kamer en dek ze af met kranten of plastic.
  • Dek de ramen en deuren. Dit zal de ramen en deuren uit de verf vlekken te beschermen. Zorg ervoor om te beginnen met de frames, dan beweeg je weg naar de top om te beginnen met betrekking tot het geheel van de ramen en deuren.
  • Verwijder muur armaturen. Alle fotolijsten, schilderijen en lampen moeten worden gedemonteerd. Als u ze verwijdert, zorg ervoor dat ook trekken spijkers, punaises, schroeven en andere soortgelijke items uit de muur.
  • Verwijder de afdekplaten en ontluchting covers. De afdekplaten van de elektrische schakelaars en stopcontacten moeten worden afgeschroefd om ze te beschermen tegen verf vlekken. Bedek de nu blootgestelde schakelaars en stopcontacten met een breed plakband. De vent covers van verwarming en airconditioning units moeten ook worden verwijderd. Zorg ervoor dat u de stroom uit te zetten voordat u de platen en hoezen.
  • Leg vallen doeken op de grond. Uw verf zal zeker druppelen. Dus als een bescherming, bedek je hele vloer met druppel doeken. Maar als drop doeken beschikbaar zijn, kunt u gebruik maken van grote, gebruikte doeken je het niet erg kleuring.
  • Bereid de muren. Doe dit door eerst het vullen van de scheuren en gaten met stopverf. Breng de plamuur zeer dun. Laat het drogen. Verwijder vervolgens de losse verf op de muren door een van beide schrapen of schuren. De wanden moeten zo glad mogelijk om de afwerking te garanderen. Nu, was de muren om de opbouw van vuil en stof te verwijderen. Trinatriumfosfaat is de stofzuiger te gebruiken. Toepassen op een wand tegelijk, dan beginnen de wand vanaf de top schrobben.
  • Prime de muren. Priming is vooral nodig als uw muren zijn beschilderd met semi-gloss of glanzend lak. Priming zal uw verf geven meer houvast en laat het vast te houden aan de muren. Zorg ervoor dat de primer drogen voordat het schilderen van uw kamer.

Het voorbereiden van de ruimte voor schilderwerk kan een vervelende taak op zich. In feite, het vergt veel meer werk dan de werkelijke verf baan. Maar het is een noodzakelijke eerste stap. Het is beter om dingen te verplaatsen uit de ruimte dan later te verwijderen verf vlekken. Het is beter te reinigen dan de wanden een ongelijkmatige afwerking. En het is beter om te primeren dan het maken van een lelijke verf baan. Dus je ziet, de prep werk om draait dat professionele resultaten.