E2r

Hoe maak je een keuken make-over te winnen

Ooit afgevraagd wat het zou zijn opgesloten in de duistere middeleeuwen en de honger naar iets te eten? Stuck in zo'n sombere tijdperk waarin u alleen zou een ketel, houten lepel en een doffe, roestige mes om mee te koken? Je zou hard ingedrukt om te komen met iets eetbaars te eten als je moest werken onder deze omstandigheden. Wat is dat zeg je? Je voelt op dezelfde manier nu, hier in de toekomst? Nou, maak je geen zorgen, je bent niet alleen. Zo veel koks overal in het land willen dat ze alle voorzieningen van de moderne tijd, zoals magnetrons, keukenmachines en dergelijke in plaats van vast te zitten met bijna niets gehad. Nieuwe kookgerei is gewoon te duur en ook daadwerkelijk weg te nemen van het voedsel budget. Zou het niet geweldig zijn om een keuken make-over te winnen? Niet met je pech, denk je. Kop op, vriend, kan het gebeuren en je kunt er iets aan doen. Hier is hoe je een keuken make-over te winnen:

  • Word lid van een wedstrijd. Kijk voor huishoudelijke apparatuur winkels in en rond uw omgeving. Praat met de verkopers en managers. De meeste van deze winkels, vooral als ze grote keten-achtige vestigingen zullen waarschijnlijk keuken makeover en renovatie wedstrijden gedurende het hele jaar. Of ze zullen weten van andere dergelijke wedstrijden omdat ze werden waarschijnlijk gecontracteerd door de wedstrijd organisatoren om de winnende keuken makeover leveren. Probeer ook op zoek naar wedstrijden in de provincie en de school beurzen, kerkgroep evenementen en dergelijke. Er zijn een heleboel die er zijn, je hoeft alleen te weten waar te kijken.
  • Word lid van een loterij. Sweepstakes en loterijen hebben altijd de beste prijzen. Meestal zijn de prijzen omvatten tonnen contant geld, vakantie uitjes in een resort of een ander land, en soms, thuis-en keukenapparatuur. Als je ziet posters en print advertenties met wedstrijdreglement, geef ze een te lezen. Kijk of u in aanmerking komt voor de loterij en inzicht in de mechanica van de toetreding, deelnemen en winnen. Hier wordt u meestal vertrouwen op geluk, maar hey, je nooit goed weet? Verwerving van evenveel kaartjes of inzendingen als je kunt om uw kansen te vergroten, maar wees niet teleurgesteld als je verliest want daar zullen er andere mogelijkheden. Dit is een laag risico, hoge beloning manier van het winnen van een keuken make-over dus je moet altijd geven sweepstakes en loterijen een schot.
  • Stuur foto's van uw keuken om tv-shows. De meeste lokale televisienetwerken of programma's zoals hardlopen belang stukjes menselijk over worstelende families. Meestal, als ze echt zien dat het gezin in nood, ze bieden hulp hetzij door middel van renovaties of schenkingen. Je kan jezelf op hun radar als je ze foto's van je wrak van een keuken te sturen. Als u niet wilt dat iemand medelijden, maak je geen zorgen, hoef je niet te schamen. U heeft zojuist in een situatie zo nijpend en somber dat je hulp nodig slecht. Je hebt tv-programma gezien waar ze kloppen op de deur van iemand en verras ze met iets leuks toch? Hebt u de vreugde in de ogen van degenen huiseigenaren 'zien? Je zou dat ook ervaren. Denk daar eens over.
  • Kijk voor home improvement blogs en forums. Be bijgewerkt wedstrijden en sweepstakes door te zoeken naar forums en blogs waar ze bijhouden keuken makeovers en renovaties. Doen een snelle internet zoeken naar "keuken makeover wedstrijd", want er zijn nieuwe maandelijks, zo niet wekelijks.
Hoe maak je een keuken make-over te winnen. Word lid van een wedstrijd.
Hoe maak je een keuken make-over te winnen. Word lid van een wedstrijd.

Het winnen van een keuken makeover duurt meestal veel geluk, maar om het proces te beginnen, zal je initiatief nodig. Help jezelf win een en eindelijk die droom keuken u altijd al wilde.