E2r

Hoe maak je een krijtstreep markering te vergrendelen

Een krijtstreep marker is een van de redenen waarom de moderne mens dankbaar moeten zijn tot het oude Egypte. Een dergelijke inrichting is in gebruik sinds de tijd van deze vroege mensen. Sindsdien hebben bouwers over de hele wereld zijn met behulp van krijt lijn markers. Vandaag de dag, dit kleine apparaat is niet meer voor het bouwen alleen. Meten dingen en markering afstanden kan met deze markers.

Misschien vindt u krijtstreep markers in verschillende maten

Misschien vindt u krijtstreep markers in verschillende maten, kleuren en engineering. Maar al deze belangen te bewaren hetzelfde nut-markering en meten. Hoewel hun technische varieert, alle van de krijtstreep markers in de markt hebben een slot. Dit eenvoudige mechanisme speelt een belangrijke rol voor het apparaat. Hij blokkeert de lijn, zodat het niet zal blijven coming out meer. Op deze manier kunt u worden voorzien van nauwkeurige meting. Maar hoewel alle krijtstreep markeringen hebben sloten, deze sloten nog steeds verschillen van mening over hoe ze werken. Hieronder staan de drie belangrijkste manieren over hoe krijtstreep marker vergrendelt werk:

Hoe maak je een krijtstreep markering te vergrendelen. Trek de hendel naar buiten.
Hoe maak je een krijtstreep markering te vergrendelen. Trek de hendel naar buiten.
  • Trek de hendel naar buiten. In sommige krijt lijn markers, zul je een hendel die kan worden getrokken in en uit te zien. Dit wordt meestal bevestigd aan het midden. Wanneer de hendel in-aangeregen, kan de lijn vrij uit te gaan. Maar wanneer de hendel wordt getrokken, wordt de lijn vergrendeld zijn positie. Dit soort slot kan een beetje lastig te hanteren vooral als je andere hand bezig is houden van een ander ding. Soms sloten van deze soort zijn moeilijk te nemen, omdat de hendel naar beneden gedrukt zo hard in zijn behuizing.
  • Duw de hendel inch Andere krijtstreep markeringen over een slot dat werken op precies het tegenovergestelde van de uittrekbare slot. In plaats van het blokkeren van de lijn door de hendel, kunt u de lijn vergrendelen door de hendel in zijn gat. De hendel moet worden omgedraaid terug naar zijn gat en van daar, zal de lijn niet meer naar buiten komen. Vergeleken met de eerste soort slot, dit is eenvoudiger te gebruiken met een hand. Gebruik uw duim om de hendel draaien en bevestig in het gat.
  • Schuif slot. Veel nieuwere krijtstreep marker modellen van vandaag dia omhoog slot hebben. Dit soort slot maakt gebruik van een switch-achtige ding dat kan worden omhoog of omlaag schuiven. Sliding het op zal vrijgeven van de lijn, terwijl het omlaag te schuiven zal de lijn te vergrendelen. Dit zou andersom werken op andere krijtlijn marker modellen. Ook dit kan met een hand en met minder inspanning dan de push-in hendel.
  • Combinatie sloten. Geavanceerde krijtstreep marker modellen hebben samen lock mechanisme. De meesten van hen combineren de schuif slot met de hendel slot. Met deze markers, heb je nog een manier om de lijnen te vergrendelen zelfs als een mechanisme niet werkt. Dit kan niet zo nodig. Maar in ieder geval, kan een paar extra investeringen die reeds geven u meer opties in termen van vergrendeling lijnen.

Vergrendelen een krijtlijn marker is zeker gemakkelijk ongeacht de aard van het slot heeft. Je hoeft alleen maar het mechanisme vertrouwd. Oefen het gebruik van het slot, ook, dus je kunt krijgen onder de knie.