E2r

Hoe maak je een lekkende kraan repareren muurbevestiging

Buiten kranen kan gemakkelijk worden genegeerd omdat lekkages en braadvet worden niet gemakkelijk gedetecteerd. Fix een lekkende muurbevestiging kraan onmiddellijk om water te besparen. Je geld zal verliezen omdat je kan elke dag verliezen tot 3 liter water, en het zal invloed hebben op het milieu ook. Vaststelling van lekkende muur gemonteerde kranen zijn gemakkelijk te doen, en bovendien, het inhuren van een loodgieter kan duur zijn. Je hoeft alleen maar een verstelbare moersleutel en een schroevendraaier te repareren van een lekkende of druppelende kraan. Hieronder staan de stappen en begeleiden over hoe je een lekkende muurbevestiging kraan repareren.

Begrijp de oorzaak van de waterlekkage

Hoe maak je een lekkende kraan repareren muurbevestiging. Begrijp de oorzaak van de waterlekkage.
Hoe maak je een lekkende kraan repareren muurbevestiging. Begrijp de oorzaak van de waterlekkage.

Begrijp de oorzaak van de waterlekkage. Als er een waterlek aan de basis van de steel of moer gebied, dan is de verbinding los zit. Draai de moer onder het handvat met een verstelbare sleutel. In sommige designer kranen, kan de moer worden gevonden binnen het handvat, zodat je nodig hebt om de hendel trekken om de moer blootgesteld.

Naast losse moeren

Naast losse noten, een andere bron van water lek is wasmachine problemen. Versleten of ongepaste installatie van wasmachines veroorzaakt kraan lekt of druipen. Verkeerde maat ringen zijn ook lastig. U kunt bepalen of je een slechte ringen als het water loopt of druipt van de handgrepen en als er geleidelijk lekken uit uw kraan.

Reparatie van uw lekkende wall mount kraan

Reparatie van uw lekkende wall mount kraan. Zet de watertoevoer en verwijder de schroeven die zijn bedrijf het handvat van uw kraan stuurpen. Trek aan het handvat van uw kraan stuurpen.

Gebruik een bahco om de pakking moer draaien in een tegen de klok in beweging. Zet de handgreep en de pakking moer op een veilige plaats waar u ze gemakkelijk kunt onthouden.

Open uw kraan stam door te draaien

Open uw kraan stam door te draaien. Ga door met de rotatie tot de kraan stam komt. Haal het centrum schroef van uw kraan stam die kan worden gevonden op de bodem. Haal de wasmachine als u de centrale schroef te verwijderen. De wasmachine is meestal zwart, plat, kegelvormige, en gemaakt van zacht plastic.

Controleer uw kraan stam als de wasmachine gebied plekken is gecorrodeerd. Als er een grote corrosie op uw kraan stuurpen, dan moet je om het te vervangen.

Begrijp de oorzaak van de waterlekkage. Reparatie van uw lekkende wall mount kraan.
Begrijp de oorzaak van de waterlekkage. Reparatie van uw lekkende wall mount kraan.

Observeer het gebied dat uw kraan lichaam omgeeft als u uw kraan dicht. Let op als er gecorrodeerde plekken in de kraan zitten, vervang deze door een nieuwe als de kraan stoel heeft corrosie.

Als je een nieuwe wasmachine te zetten

Als je een nieuwe wasmachine te zetten, ervoor zorgen dat het dezelfde soort en diameter van de vorige ring. Breng de oude wasmachine om uw lokale bouwmarkt om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je nodig hebt. Als de schroef wordt beschadigd door roest of indien het wordt gedemonteerd, vervang het dan ook.

Schroef de kraan steel in haar kraan lichaam.

Vervangen door een nieuwe stam verpakking

Vervang een nieuwe stam verpakking. Schroef terug de pakkingmoer op uw kraan stam. Draai voorzichtig de moer te comprimeren, maar niet te strak voor u misschien de pakking moer beschadigen. Stel de moer als je hebt vast het veel.

Schakel de watertoevoer en inspecteer de kraan steel gebied als er lekken. Als er nog steeds lekt of druppelt, draai dan de moer meer.


Als u twijfelt uw klusjesman vaardigheden

Als u twijfelt uw klusjesman vaardigheden, dan is het huren van een professionele loodgieter. Maar het is beter als je leert over hoe u uw lekkende wall mount kraan repareren, want het zal u geld besparen. Leren hoe om dingen te doen op uw eigen is gunstig op de lange termijn, en het dient als leuke hobby ook.