E2r

Hoe maak je een stacaravan badkamer verbouwen

Een stacaravan badkamer moet zo comfortabel en plezierig om te gebruiken als de rest van de stacaravan. Remodelleren uw stacaravan badkamer kan worden gedaan in een weekend. Met een beetje hulp van een vriend of een familielid, kunt u zeker maken het werk sneller te gaan. U kunt de oude kraan en andere toestellen verwijderen, vervangen de vloer en het uiterlijk van de wand. Deze fixes en updates zal zeker geven uw stacaravan badkamer een nieuwe look.

  • Envision uw nieuwe badkamer. Neem eens een kijkje uw kleine maar functionele stacaravan badkamer. Wat wil je dat het eruit? Beslissen wat moet worden vervangen. Neem een momentopname van de hele badkamer, zodat u de foto rond kan brengen als je gaat winkelen voor armaturen en andere items die u wilt gebruiken voor de nieuwe badkamer.
  • Verwijder de huidige armaturen die vervanging nodig. Je hoeft niet alles uit de armaturen. Het bad of de wastafel kan nog steeds in goede staat. Dus waarom het vervangen? Als je op een budget, neem alleen die armaturen en voorwerpen die echt moeten gaan. Gereserveerd degenen die u nog steeds van plan om opnieuw te gebruiken. Schenken of recyclen degenen die je wilt om zich te ontdoen van.
  • Neem uit de vloer en de wand. Als het uw bedoeling om de vloer te vervangen en de muren, verwijder ze. Je moet om de conditie te zien onder de vloer en de muren om te zien of er gaten of onderdelen die zijn kromgetrokken of gezonken. Maak een foto van de uitgeklede badkamer ter referentie.
  • Koop uw materialen. Als u verwijdert armaturen, muren en vloeren, moet je al het maken van een lijst van materialen te kopen. Ga naar de bouwmarkt of een huis verbetering winkel en koop uw materialen alsook tools die u nodig heeft, maar niet thuis. Vergeet niet om een foto van uw oude badkamer en de uitgeklede badkamer te brengen. U kunt de foto's gebruiken om te bepalen wat je nodig hebt om te kopen.
  • Niveau de badkamervloer. Mortel wordt gebruikt wanneer het egaliseren van de badkamervloer. Bekijk de instructies op de verpakking over hoe u uw mortel mengen. Giet het mengsel op de vloer. Nivelleren van de mortel op basis van de helling van de badkamervloer.
  • Vervang de vloer. Met behulp van uw keuze van de badkamer vloer lag het op de vloer geëgaliseerd. Velen gebruiken linoleum plaats van tegels. Tegels breken gemakkelijk. Linoleum is makkelijker te installeren en is flexibeler waardoor het minder gevoelig voor barsten wanneer de stacaravan shakes of gaat over hobbels en kuilen.
  • Zetten de nieuwe muur. Vervang de oude muren met de nieuwe lambrisering. Uw keuze van de lambrisering moet gebaseerd zijn op functionaliteit, budget en uw ontwerp esthetisch. Als u wilt, kunt u betrekking hebben op de muur met behang, ook.
  • Vervang beschadigde leidingen. Voor waterleidingen die scheuren hebben of schade vervang ze door nieuwe. Quick fixes zijn geen goed idee. Nieuwe leidingen gaat langer mee en kan de slijtage te behandelen en scheur ervaren in stacaravans.
  • Installeer de armaturen. Installeer armaturen die je hebt besloten om opnieuw en installeer de nieuwe die je kocht. Zorg ervoor om te testen op waterlekkage. Gebruik kalefateren en kit behoren tot waterschade van welke aard ook te voorkomen.

Hoe maak je een stacaravan badkamer verbouwen. Envision uw nieuwe badkamer.
Hoe maak je een stacaravan badkamer verbouwen. Envision uw nieuwe badkamer.

Remodelleren uw stacaravan badkamer is een leuk weekend project om je tanden inch Werk met een plan en een budget. Hergebruik artikelen die nog in goede staat. Breng tijd op zoek naar ideeën op het internet voor inspiratie.