E2r

Hoe maak je een zwevende vloer voor een opname studio te bouwen

Opnamestudio's hebben de juiste akoestiek voor perfect geluid opnemen en mixen. Zonder dat de muziek gewoon niet goed klinken. Het hebben van een zwevende vloer is essentieel. De ruimte tussen de geschapen door het verhogen van de vloer is geïsoleerd, zodat het beschermt tegen geluiden van beneden en helpt om het geluid te dempen in de kamer. Het kan een beetje duur, maar het is niet verstandig om een opnamestudio werken zonder zwevende vloeren. Hier is hoe je een zwevende vloer te bouwen voor een opnamestudio:

Hoe maak je een zwevende vloer voor een opname studio te bouwen. Monteer de materialen.
Hoe maak je een zwevende vloer voor een opname studio te bouwen. Monteer de materialen.
  • Monteer de materialen. Hier is de lijst met dingen die je moet verwerven om een zwevende vloer te bouwen voor uw opname studio: Neopreen voering, multiplex, gipsplaat, hardhouten vloeren, isolatiemateriaal, een tape meetapparaat, blikschaar, verfverdunner, contact cement, een zag en een mes.
  • Bekleding van neopreen. U moet uw bekleding van neopreen voor te bereiden door te snijden ze in vierkantjes. Gebruik de blikschaar voor dit en elk vierkant moet 2 inches gemeten aan elke kant. De bekleding wordt gebruikt om de zwevende vloer ondersteunen. U moet de afmetingen van de vloer te krijgen om te bepalen hoeveel multiplex, hardhouten vloeren en gipsplaten je gaat nodig hebben. Daarna moet je om te komen met het totale gewicht te worden ondersteund, zodat u weet hoeveel neopreen padding te gebruiken. Uw bekleding van neopreen ondersteunt maximaal 15 pond per vierkante. Reinig uw bekleding met thinner, zodat het makkelijker voor hen om aan elkaar te kleven met behulp van het cement.
  • Tot vaststelling van de neopreen stacks en isolatie. Gelijkmatig ruimte de bekleding van neopreen stacks rond uw vloer. In de ruimte tussen de stacks, plaatst u isolatiemateriaal. Gebruik je mes om de isolatie snij je rond de stapels, omdat de isolatie moet lager zijn dan de stapels, zodat het niet in contact komt de zwevende vloer.
  • Bouwen aan de vloer. Zorg elk type hout van dezelfde grootte. Neem uw multiplex en snijd het op maat. Het moet passen over de hele vloer van muur tot muur. Er is geen noodzaak om lijm te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is leg het over de bekleding van neopreen. De gipsplaten laag is de volgende. Het moet 5/8-inch dik. Bevestig het aan de multiplex met gipsplaten schroeven. Voeg nog een laag van triplex op de gipsplaat. Bevestig het aan de gipsplaten rond de randen met schroeven. Leg de laatste laag van hardhouten vloer over de tweede laag van triplex.
  • Veiligheid tips. Draag dikke rubberen zolen laarzen tijdens een wandeling rond uw vloer, zodat u beschermd tegen nagels en scherpe voorwerpen in het geval u stap op hen. Forceer je niet zelf het dragen van zware voorwerpen. De meeste opnamestudio's hebben geen ramen, dus zorg ervoor dat u de deur opent, zodat u een goede ventilatie.

Het zal veel tijd en mankracht maar kan

Het zal veel tijd en mankracht maar kan. Een zwevende vloer in de studio lost akoestiek problemen en helpt bij de opname geluiddichte kamer. Boven Volg de stappen en ook u zult in staat zijn om uw eigen zwevende vloer te bouwen.