E2r

Hoe maak je jas een stacaravan dak

Weersomstandigheden kan worden hard op je dak en kan leiden tot het verslechteren in de tijd. Aanbrengen van coating om uw stacaravan dak zal het te beschermen tegen de elementen. De coating wordt voorkomen dat water sijpelt door kieren en gaten dat uw dak en thuis zou beschadigen. Voordat u de coating aan te brengen, moet je het dak eerst voor te bereiden om ervoor te zorgen dat er geen obstakels zijn die ervoor zorgt dat de coating te minder effectief geworden.

Hoe maak je jas een stacaravan dak. Toepassing dak coating.
Hoe maak je jas een stacaravan dak. Toepassing dak coating.
  1. Reinig uw dak. Eerst inspecteren het dak op scheuren, roest en vuil dat kan zijn opgebouwd door de jaren. Je moet het dak van puin voordat je kunt de vacht van uw dak. Als u gebieden op uw dak die zijn of aan het vervellen van de oude dak coating vinden, kunt u een staalborstel te nemen en borstel uit de oude coating. Neem de tijd borstelen losse bekledingsmateriaal, maar als je in een aantal gebieden die de staalborstel niet aankan dan kan je schuurpapier en een verf schraper tool te gebruiken. Veeg al het puin van het dak met een bezem en gebruik een zachte borstel om het vuil tussen de scheuren, knipperen en naden.
  2. Maken reparaties. Voor die scheuren en kleine gaten die u op uw dak kunt u een kit te gebruiken om ze te vullen inch U kunt ook deuken later behandelen met de kit en dan zand naar beneden. Zoek losse schroeven en draai ze vast. Gebruik de kit en breng wat rond de schroeven op het dak. Deze kit kan dekken kleine scheuren en gaten en is flexibel genoeg om elke dak beweging van de wind, regen of wanneer positie verschuivingen de stacaravan te weerstaan.
  3. Behandel het dak. Na het schoonmaken van al het vuil en puin, moet u het dak te bereiden voor het coaten. Meng een deel van chloor en drie delen kraanwater in een emmer en giet de oplossing op het dak. Gebruik een borstel met plastic haren of een bezem om de oplossing op het dak toe te passen en scrub. Hier krijg je een slang die lang genoeg is om te gebruiken op het dak en sluit deze aan op een kraan. Slang naar beneden het dak met water aan de oplossing af te spoelen. Verlaat het dak volledig laten drogen voor een paar uur voor coating.
  4. Toepassing dak coating. Open een emmer van dakbedekking en roer de inhoud met een lange stevige stok of een korte hengel. Zorg ervoor dat het dak coating grondig roeren alvorens het te gebruiken. U kunt een kwast gebruiken om het dak coating aan te brengen of het gebruik van een roller om meer gebieden in minder tijd te dekken. Bepaal welke gebieden moeilijker te bereiken met een roller en gebruik vervolgens de kwast op deze gebieden zullen zijn. Gebruik de roller alleen wanneer u al het harde zijn afgedekt om gebieden te bereiken met de kwast. Wacht tot de eerste laag op te drogen en breng daarna een tweede laag, zodat het dak kan een sterkere vacht krijgen.

Meestal zijn de eerste coating zal niet gelijkmatig worden verdeeld, zodat de tweede coating zal een sterkere en doeltreffende vacht te bieden aan uw stacaravan dak te beschermen.