E2r

Hoe naar de kelder isolatie te vervangen

Een kelder die niet goed is geïsoleerd rekken op elektrische wissels

Een kelder die niet goed is geïsoleerd rekken op elektrische wissels, en dat is het minste van de problemen die kunnen optreden als u zelf een die is geïsoleerd. Of het nu gaat hitte je probeert te houden in de kelder tijdens de winter of warmte je verhinderen kruipend in, isolerende dat gebied volledig is de manier om te gaan. Door dit te doen voorkomt ook schimmel en meeldauw te groeien als isolatie houdt het vocht uit het gebied. Hier zijn eenvoudige, stap-voor-stap instructies over hoe je kunt het zelf doen zonder het inhuren van een dure professional om het te doen voor je.

  • Materialen die u nodig zult hebben. Alle materialen die u nodig heeft voor deze taak is te vinden in uw lokale hardware winkel, zodat ze gemakkelijk zal zijn voor u om te kopen. Je hebt een grote rol van fiberglas isolatie (afhankelijk van de grootte van uw kelder), een schuim kit, een rol duct tape, een blik van waterdichte verf, een nietpistool en een all-purpose mes. Het is misschien een goed idee om een masker te krijgen om u te beschermen tegen het inademen van schadelijke stoffen.
  • Hoe te beginnen. Begin met het inspecteren van uw bestaande isolatie (als u een hebt) tussen de muren van je kelder. Controleer of er scheuren of vocht en als schimmel reeds gegroeid in de isolatie. Zo ja, moet u om het te nemen in om het te vervangen. Eventuele scheuren op muren moet worden gevuld met een wand afdichtmiddel dat u ook kopen in een ijzerhandel. In dit geval wordt een schuim kit doen. Na het invullen van de scheuren, kunt u verf de muren met de waterdichte verf die je ook.
  • Vervanging van de isolatie. Om dit te doen, moet u eerst de grootte van de muur waarin je de isolatie te installeren meten. Daarna, snijd de rol van isolatie op basis van de metingen die u hebt gemaakt met behulp van een mes. Het volgende wat je moet doen is een isolatieplaat in elke muur zal je een passen in. Elk vel isolatie, het gebruik van de nietpistool om deze aan de studs van de wand. Zorg ervoor dat u dit goed doen en er is niet zoiets als over-nieten. Echter, doe inspecteren de isolatie die u zojuist hebt geplaatst op scheuren en scheurt. Als u ter plaatse een of een paar, bedek de tranen met de tape die je hebt. Zorg ervoor dat er geen gaten of scheuren links wanneer u klaar bent met de taak.

Hoe naar de kelder isolatie te vervangen. Materialen die u nodig zult hebben.
Hoe naar de kelder isolatie te vervangen. Materialen die u nodig zult hebben.

Het vervangen van de isolatie in uw kelder is niet zo moeilijk om te doen. Mogelijk moet u enige ervaring met basis huizenbouw en de manipulatie van gereedschap hebben, maar zo niet, het enige wat je hoeft te doen is de instructies volgen die zijn aan u gepresenteerd en je bent goed op weg. Gebruik uw tijd niet verspillen met aannemers manipuleren je uit je geld door het doen van een slechte baan die je beter kan doen. Met dat, kunt u nu de isolatie in uw kelder of elk gebied van uw huis met gemak! Veel succes!