E2r

Hoe om uw eigen houten luiken maken

Houten shutters zijn een geweldige toevoeging aan uw huis als ze niet alleen dienen als decoratie, maar ze hebben een geweldige functie thuis ook. Plus, ze verhogen van uw huis de waarde. Hoewel u kunt kopen houten luiken, wilt u misschien een aantal te bouwen voor uw huis. Dit is een project dat is goedkoop en zeer eenvoudig te doen. Hier volgt te werk om u te begeleiden in het maken van houten luiken:

  • Meet alle ramen in uw huis. Dit is nodig zodat u de juiste materialen te kopen voor het project. Nadat u hebt gemeten van de ramen, tel het aantal vensters die u wilt rolluiken te installeren. U kunt gaan voor alle ramen of alleen degenen die worden geconfronteerd met de straat.
  • Verzamel alle materialen voor uw houten shutter-project. De hoeveelheid materialen die u nodig hebt om voor te bereiden is afhankelijk van de grootte en het aantal van de ramen. De materialen die u nodig hebt zijn een aantal stukken van 1x4 centimeter duidelijke grenen. Voor een enkele sluiter, moet je genoeg duidelijke pijnbomen tot acht verticale lamellen te maken en een optioneel aantal horizontale lamellen. Je moet ook 16 een en een kwart inch van het dek schroeven per rolluik, afwerking product van uw keuze, zoals beits, verf of blanke lak, en vier twee en een half # 8 dek schroeven.
  • Snijd de materialen om te beginnen met de bouw van de luiken. Om te beginnen met deze stap snijden alle van de verticale lamellen eerste en leg ze opzij in een reeks van vier latten elk. Eenmaal gedaan, snij je horizontaal klampen en verdeel ze in een set van twee klampen elk. Let op dat de schoenplaten moet lang genoeg zijn om het afgewerkte sluiter allen door het raam te dekken.
  • Monteer de houten luiken die u maakt. Omdat je hebt geknipt en gekoppeld alle materialen al, het zal gemakkelijk voor u om ze te monteren. Om te beginnen met deze, bij voorkeur lag al de vier verticale lamellen op een zeer vlakke ondergrond en zorg ervoor dat ze zijn bekleed straightly en er zijn gelijk hiaten binnen elke lamel. Vervolgens stellen de twee klampen op de top van de afgesproken verticale lamellen. Schroef deze aan elkaar met behulp van acht van het dek schroeven. Vervolgens draait u de hout sluitertijd om en schroef acht dek schroeven in de andere richting. Bouw de andere luiken met behulp van de nieuw opgerichte een als uw sjabloon.
  • Finish het oppervlak van de houten shutters. Wanneer alle houten luiken klaar zijn, is het tijd om hen wat afwerking. Zand hen eerst met medium korrel, zodat alle scherpe randen worden verwijderd. Eenmaal gedaan, om uw keuze van de coating op het hout. Breng twee lagen beits, verf of vernis om de luiken voor een betere look en feel.
  • Installeer de afgewerkte luiken aan de ramen. Zodra de luiken zijn gedroogd, ze installeren in de ramen. Vraag om hulp, zodat er iemand om de sluitertijd te houden voor u terwijl u het inschroeven op het raam. Bij het installeren van de luiken, zorg ervoor dat het mooi overloopt naar de boven-en onderkant van het venster. Gebruik het dek schroeven om de luiken in plaats veilig te stellen.

U hoeft niet meer nodig om dure rolluiken kopen voor uw ramen

Hoe om uw eigen houten luiken maken. Meet alle ramen in uw huis.
Hoe om uw eigen houten luiken maken. Meet alle ramen in uw huis.

U hoeft niet meer nodig om dure rolluiken kopen voor uw ramen. Met dit project gids, kunt u zo veel rolluiken als u wilt voor uw huis. Let op, dit project is zeer eenvoudig voor u te volgen en zeer goedkoop voor u te financieren.