E2r

Hoe te aanrecht in de keuken ruimte te creëren

De keuken is de meest gebruikte ruimte in huis

De keuken is de meest gebruikte ruimte in het huis, dus het is geen wonder dat het vaak rommelig. Elke ruimte lijkt te zijn gebruikt en bewoond door een aantal gadgets en artikelen. Het creëren van een werkbare omgeving in de keuken is van essentieel belang bij het verkrijgen van dingen veilig en efficiënt gedaan.

Hoe te aanrecht in de keuken ruimte te creëren. Evalueer uw keukenapparatuur met een kritisch oog.
Hoe te aanrecht in de keuken ruimte te creëren. Evalueer uw keukenapparatuur met een kritisch oog.

Als je merkt dat je overweldigd en achter met geen ruimte om te werken, is het tijd om uw keuken te organiseren. Maak aanrecht in de keuken ruimte op de volgende manieren.

  1. Declutter uw keuken. Leeg de laden, kasten en werkbladen en doen een inventarisatie. Als u nog niet gebruikt iets in de laatste zes maanden, te ontdoen van het. Je eigenlijk niet nodig een heleboel tools om efficiënt te werken in de keuken, noch heb je nodig verschillende paren van iets wanneer men zal doen. Gooi alles wat is verlopen, gebroken, of dubbel tellen van dingen en weg te geven dingen die je niet meer gebruikt. Heb je echt behoefte aan een aardappelstamper of een roerzeef? Hoe zit het met de decoratieve keramische koekjestrommel?
  2. Evalueer uw keukenapparatuur met een kritisch oog. Doneer of gooien dingen die je niet echt nodig hebt. Koop items die kan verdubbelen plicht. Hier krijg je een magnetron die kan roosteren dingen, zodat je geen behoefte aan een broodrooster.
  3. Opslaan uit de buurt dingen die je nog wilt, maar geen gebruik maken van elke dag. Apparaten, zoals een broodbakmachine en Kitchenaid mixer nemen veel ruimte in beslag. Tenzij je bakken dagelijks, laat het niet op de toonbank.
  4. Gebruik de ruimte boven de kasten. Als uw kasten zijn niet doorgespoeld tot aan het plafond, gebruik die ruimte en ga je minder vaak gebruikte apparaten. De meeste kasten hebben ten minste zes tot acht centimeter ruimte aan het plafond. Dit is verspilde ruimte dus gebruik het.
  5. Gebruik de ruimte onder de kasten. Installeer een onder kast magnetron. In plaats van een slager blok, het installeren van een magnetische strip op de backsplash en daar hang je keukenmessen.
  6. Hang artikelen. Potten en pannen kunnen hangen aan het plafond als je geen ruimte meer in uw kast of op een van de tellers. Gebruik een haak en hang je keukengerei. Installeer opknoping rekken onder de kast. Deze kunnen worden gekocht bij IKEA en andere home winkels. Gebruik opknoping manden op te slaan uien, knoflook en andere producten, in plaats van het hebben van het in een mand op de teller.
  7. Krimpen. Krijg een kleiner formaat apparaten indien mogelijk.
  8. Installeer een uitklapbare teller. Als je de ruimte hebt, uit te klappen teller kan een oplossing voor u zijn. Het is eenvoudig geconstrueerd en bevestigd aan de rand van een bestaande teller. Een veer lock mechanisme kun je klappen omhoog of omlaag als u het wilt gebruiken.
  9. Breng in een rollende teller. Koop een rollende slager teller. Op deze manier kunt u deze uit de weg wanneer niet in gebruik en je hoeft niet te committeren aan het maken van permanente veranderingen in uw keuken.

Voer deze stappen uit in de keuken en u zult snel merken dat uw ruimte niet als meer rommelig.