E2r

Hoe te asfalt maken

Asfalt heeft veel toepassingen

Asfalt heeft veel toepassingen, maar vind je het misschien intimiderend en geen onderdeel van een doe het zelf taak. Voor een, wordt het gebruikt voor het maken van wegen omdat het meer betaalbaar dan beton en presteert net zo goed, zoals blijkt uit de meeste automobilisten en chauffeurs. Zelfs als apparatuur voor bestrating en andere bouwprojecten met asfalt zijn duur, kunt u op zijn minst sparen voor een deel door het maken van je eigen asfalt. Deze stappen zullen u begeleiden als u uw hand uit te proberen in het creëren van je eigen asfalt voor klaar gebruik:

  1. Ruwe olie resten. Asfalt komt oorspronkelijk uit ruwe olie. De gom achtige substantie is de moeder van alle asfalt-producten. Als je een greep van dit overblijfsel uit ruwe olie, die je al hebt asfalt's grondstof in uw handen.
  2. Grading. Grading het asfalt gaat het verwerken van het asfalt, zodat het zal variëren in graden, afhankelijk van hoe u van plan bent om het te gebruiken. De rang van een oprit asfalt verschilt van die in dakbedekking. Vaak zul je raffinage gereedschappen of machines moeten in staat zijn om dit uit te trekken. Als u niet voor dit vervelende indeling procedure, kunt u al kiezen voor een pre-verwerkte asfalt dat een specifieke kwaliteit aan het heeft en ga verder met andere stappen.
  3. Oven. Draaien van het asfalt van gom in vloeistof maakt het bruikbaar en vormbaar voor diverse bouwprocessen. Uw oprit, bijvoorbeeld, kan het in goed gebruiken alleen als u deze aanzienlijk zijn verwarmd om te zetten in een vloeistof. Opwarmen voor zo hoog als 300 graden Fahrenheit. En heel snel toe te passen op het gewenste gebied.
  4. Cement mix. Je hebt ook de optie van het mengen van het asfalt met cement en je hebt al robuuste betonnen vormen. Indirecte verwarming kan ook op het onderhavige stap worden toegepast om een betere menging van de elementen.
  5. Groen asfalt. Onderzoek wordt momenteel gewerkt aan het helpen van schadelijke milieueffecten van asfalt te verminderen. U kunt proberen om meer middelen te krijgen op het maken van asfalt groen voor een beter milieu door het controleren van websites zoals Levende Wetenschap.
  6. Drogen. Het goede ding over asfalt is dat het droogt zeer snel. U hoeft alleen maar uw weg of oprit vrij te houden voor een paar uur en het zal al goed zijn voor gebruik. Een nieuw geasfalteerd weg is echt hemel voor automobilisten.
Hoe te asfalt maken. Asfalt heeft veel toepassingen.
Hoe te asfalt maken. Asfalt heeft veel toepassingen.

Als u nog niet overtuigd met je vaardigheden in het maken van je eigen asfalt, wilt u misschien eerst krijgen deskundige hulp bij het overwegen voordat u naar buiten op uw eigen. Het beste is om asfalt voor zakelijke doeleinden in plaats van persoonlijke redenen te maken, want het zal echt duur apparaat te nemen om te kunnen dergelijke belasten project te ondersteunen.