E2r

Hoe te balustrades maken voor een wenteltrap

Een wenteltrap is een veelzijdige onderdeel van een huis

Een wenteltrap is een veelzijdige onderdeel van een huis. Het verbruikt minder vloeroppervlak in vergelijking met de traditionele trap. Met de ontwikkeling van nieuwe ontwerpen en materialen die worden gebruikt bij het creëren van een wenteltrap, heb je de vrijheid om het type dat het thema, schema, en het ontwerp van uw huis past te kiezen. Gezien u het bouwen van uw eigen wenteltrap voor budgettaire beperkingen, je bent niet om vernietiging van de noodzaak om een stabiele leuning te creëren om te gaan met het. U kunt relingen of balustrades voor uw wenteltrap van hout, ijzer of metaal, en zelfs uit van een polyurethaan leiding. Een wenteltrap is een leuning die is gebogen, en dit is waar de uitdaging begint als je niet kopen van kant-en-klare leuningen. Je hebt een buiging of Tauring machine om een leuning voor uw metalen trap of houten trap te creëren. Deze machine is vrij kostbaar, dus het huren van het materiaal zal een goed idee zijn.

Hoe te balustrades maken voor een wenteltrap. Bind de polyurethaan buis aan de muur met behulp van elektrische draden en wandbevestigingen.
Hoe te balustrades maken voor een wenteltrap. Bind de polyurethaan buis aan de muur met behulp van elektrische draden en wandbevestigingen.

Een praktische en creatieve optie zou zijn om hekken te maken van waterleiding of polyurethaan leiding. U hoeft een machine om dit materiaal gebogen hebben, zoals het van nature gekromd omdat het spoel. De volgende stappen helpen bouwen aan een muur gemonteerd reling voor uw wenteltrap.

  1. Bereid materialen zoals polyurethaan pijp, afvoerbuizen, houten latten, speciale stof of leder, elektrische draden, wandbevestigingen, en epoxy.
  2. Bind de polyurethaan buis aan de muur met behulp van elektrische draden en wandbevestigingen. Het moet stevig op de muur om zware belastingen te weerstaan. De ideale diameter van uw hekwerk is 40 mm en niet meer dan 45 mm om harde en goede grip mogelijk te maken. Laat een ruimte over 40mm tot 60mm tussen de balustrades en de muur.
  3. Plaats de houten latten aan de onderkant van de buis. Duw de latten in als een bundel om gemakkelijk te passen in de pijp. Giet epoxy in het boveneinde van de pijp tot in het hout latten aan de onderkant. Plaats een andere bundel hout planken aan de bovenkant van de pijp met epoxy gegoten wordt. Royaal gieten in meer epoxy en laat het uitharden.
  4. Scherpe randen moeten worden vermeden, en om uw balustrades te voltooien, moet je een gebogen afvoerleiding te hechten aan het einde van de leuning. Gebruik epoxy om een veilige verbinding op zijn plaats.
  5. Voor afwerking, kunt u bedek je relingen met een specialiteit stof of leer met een kleur die uw trap accentueert.

Leuningen zijn belangrijke onderdelen van een trap

Leuningen zijn belangrijke onderdelen van een trap, en de overwegingen bij het ontwerp dient altijd veiligheidsproblemen. Het u niet zeker bent met uw vaardigheden in het maken van leuningen laat staan een wenteltrap, overweeg dan de aanschaf wenteltrap kits van fabrikanten, die u kunt gemakkelijk installeren op uw eigen, of u kunt een aannemer inhuren om het werk voor u doen. Neem de tijd om te kijken naar de verschillende ontwerpen van wenteltrappen die zou passen bij de eisen van uw huis. U vindt een aantal leuning makers die plaats biedt aan uw specificaties, en dan kunt u uw ideeën te nemen op ontwerpen waaronder balusters dat de leuning, die je niet kon doen met de creatieve polyurethaan leiding leuningen te ondersteunen.