E2r

Hoe te dimbare LED-lampen te kopen

Light Emitting Diode (LED) lampen zijn de volgende fase in de energiebesparende light-technologie, het aanbieden jaar dienst met een sterk verminderde stroomverbruik met behoud van hetzelfde niveau van helderheid in vergelijking met gloeilampen en zelfs TL-lampen. Wilt u de dimbare woning van uw verlichting te behouden, sommige LED-lampen bieden dimbaar kwaliteiten.

Hier volgen enkele tips voor het kopen van dimbare LED-lampen:

Hoe te dimbare LED-lampen te kopen. Begrijpen de basis van LED-technologie.
Hoe te dimbare LED-lampen te kopen. Begrijpen de basis van LED-technologie.
  • Begrijpen de basis van LED-technologie. Huidige LED-lampen zijn niet echt bedoeld voor het dimmen en monteren ze op een dimmer socket zal slechts een kleine dimmen effect te creëren. Als je lichte kan verdragen dimmen van uw LED lamp, dan stok met deze methode.
  • Onderzoeken van de LED-lampen van de Aarde LED. Aarde LED is een toonaangevende ontwikkelaar van commerciële LED-technologie en heeft bollen uitgebracht met dimbare eigenschappen. Ze dragen een reeks bollen van verschillende niveaus van helderheid, maten en soorten aan uw behoeften te passen. Hoewel deze lampen zijn duur en kunnen niet zorgen voor de range of maximale helderheid dimbare je nodig hebt, kan het nog steeds voldoende zijn voor uw behoeften. U kunt ook proberen andere LED-ontwikkelaars om te zien of ze nu voorraad dimbare LED-lampen met meerdere vooraf ingestelde helderheid.
  • Koop de juiste basistype. Controleer de aansluiting van uw dimbare lamp en zien of het schroef-based of plug-in. U moet ook de diameter te controleren. Koop de LED-lamp die overeenkomt met het type en de grootte van de socket. Als er geen LED-lampen beschikbaar die past in het stopcontact, moet u wellicht een adapter te kopen. Je moet ook zien wanneer de lamp zal passen in reeds bestaande lampenkappen.
  • Controleer de helderheid kwaliteit. Sommige websites zullen een vergelijkende tabel tussen de helderheid van standaard gloeilampen en LED-lampen leveren. Echter, de beste test is nog steeds een echte demonstratie van de lamp in uw woning of kantoor. Vraag de leverancier of ze zal u toelaten om de lamp terug te keren als je vindt het onbevredigend.
  • Vervang uw dimmer te werken met de LED-lamp. Standaard dimmers vereisen een grote wattage om te werken, dat contrasteert met het lage wattage van LED-lampen. U kan nodig zijn om een lage spanning dimmer te installeren om de dimbare LED-lamp om goed te functioneren.
  • Overweeg de installatie van meerdere LED-lampen. In plaats van een LED-lamp met dimbare eigenschappen, waarom niet veel LED-lampen met hun eigen switches installeren? Als u wilt dat een schemerige kamer, gewoon het juiste aantal bollen uit te schakelen. U kunt een elektricien in te huren om aanbrengen van een kroonluchter type lamp met onafhankelijke schakelaars op elke bol, als goed. Tot slot, eenvoudig te installeren gloeilampen op uw dimmer lampen en het gebruik van LED-lampen voor de rest van uw licht sockets. Zorg ervoor dat u de LED's die u gebruikt misbruiken door het gebruik van te veel macht, of je kan eindigen met een elektrisch vuur.

Aangezien LED-technologie verbetert in de komende jaren, verwachten goedkoper, duurzamer en energiezuiniger varianten in de nabije toekomst te zien. Terwijl de keuzes van dimbare LED-lampen zijn beperkt op dit moment, kunt u meer opties in de komende anderhalf jaar te zien.