E2r

Hoe te geprefabriceerde open haarden kopen

Er zijn tal van winkels en online winkels die prefab schoorstenen bieden, en de keuzes zijn heel gevarieerd. Prefab-eenheden bestaan uit een verbrandingskamer die al dan niet gedeeltelijk worden bekleed met baksteen, afhankelijk van de prijsklasse en de stijl van het apparaat. Maar alle prefab haarden bevinden zich in een geïsoleerde plaat metalen behuizing en voorzien van een aardgas aansluiting voor degenen die genieten van de log lichtere functie. Accessoire items, zoals verzinkt rookgaskanalen, dak knipperen en een vonkenvanger dop zijn beschikbaar via het stopcontact waar de prefab toestel wordt gekocht.

Hoe te geprefabriceerde open haarden kopen.
Hoe te geprefabriceerde open haarden kopen.

De aanschaf van een prefab schoorsteen is eerst een kwestie van bepalen waar het toestel wordt geïnstalleerd en de hoeveelheid van de muur ruimte die zal worden beïnvloed. Sommige ontwerpers en huiseigenaren 'de voorkeur aan voldoende ruimte aan de muur laat aan weerszijden van de open haard voor ingebouwde gevallen of voor bepaalde meubelstukken die een ontwerp-regeling compliment.

Ander ontwerp overweging met betrekking tot het type eenheid gekozen is of een verhoogde of een flush haard voorkeur. Een flush haard unit heeft een minimum 2 "plaatwerk gezicht over de bodem, dat de haard verheft van het oppervlak van de vloer. Het is belangrijk om op te merken deze nominale speling mag niet aan te raden zijn waar tapijt of houten vloeren is geïnstalleerd, maar is acceptabel met keramische tegels of beton vloeren. Omgekeerd een verhoogde haard unit heeft een 8 "plaatwerk gezicht over de bodem van de haard die aanvaardbaar is toestemming van tapijt of houten vloeren.

Tenslotte zijn er verschillende overwegingen met betrekking tot de eigenlijke installatie moet worden aangepakt bij het selecteren en kopen van een prefab haard. Voor een bedrag van leidingen nodig is recht evenredig met de afstand van het apparaat tot ongeveer 60 "boven het oppervlak van het dak en deze bepalingen kunnen worden gemaakt door een architect of een betrouwbare aannemer voorafgaand aan de aankoop van het apparaat of andere accessoires.

Hoe te geprefabriceerde open haarden kopen.
Hoe te geprefabriceerde open haarden kopen.

Vervolgens zijn er vele maten van prefab elementen waarover de afmetingen van vrijwel elke ruimte en deze eenheden geschikt kan worden geïnstalleerd op het gezicht van een wand, inbouw en spoel met een wand of op een diagonaal in een hoek van de kamer. In situaties waarin de installatie van een prefab unit zal veel werk nodig hebben om het plafond en het dak doorvoeren voor de afvoerleidingen een zelfontluchtend eenheid zou hoogstwaarschijnlijk een kosteneffectieve keuze maken. Deze units zijn ook beschikbaar in een waaier van stijlen en maten en vereisen slechts een door-de-muur penetratie aan de buitenkant van de ruimte voor het rookkanaal.

Zorg ervoor dat u met de lokale afdeling van bouw-en veiligheidsvoorschriften te raadplegen voor eventuele eisen van de code die betrekking hebben op de installatie van een prefab schoorsteen, omdat vaak tijden deze afdelingen bieden extra suggesties of nadere aanbevelingen die ook kosteneffectief zijn.