E2r

Hoe je soorten rubber afdichtingen weten

Je hebt misschien gezien rubber afdichtingen bijna overal

Je hebt misschien gezien rubber afdichtingen bijna overal. Je wist alleen niet dat wat je zag is een ander type rubber afdichting. Deze rubberen ringen worden vaak gezien gebruikt voor ramen, voor opslag potten, voor douche deuren, en zelfs voor de productie doeleinden. De meeste mensen zijn dol op deze zegels rubber ringen bellen.

Hoe je soorten rubber afdichtingen weten. Rubber Hydraulische afdichtingen.
Hoe je soorten rubber afdichtingen weten. Rubber Hydraulische afdichtingen.

Dus, voor het belang van informatie is, is het niet interessant om de verschillende soorten rubber afdichtingen weten? U zult zeker versteld staan om te weten dat niet rubber ringen alleen componeren rubberen afdichting rassen.

Leer de algemene rubberen afdichting soorten, die hieronder worden opgesomd:

  1. Oil Seal. Zijn naam alleen al doet vermoeden dat deze gemeenschappelijke rubberen afdichting wordt gebruikt om de olie te houden in de container, en voorkomt lekken. U kunt dit type afdichting gemakkelijk herkennen omdat het meestal geleverd met een flexibele lip, wrijven tegen de behuizing van de container naar een betere afdichting van olie te voorzien.
  2. Rubberen O-ringen. Je zal gemakkelijk merken dit soort verzegeling omdat ze in de klasse van de O-ringen. Ze zijn gemaakt van elastomeer, een synthetisch materiaal dat lijkt op rubber. Dit zijn de zogenaamde rubberen O-ringen door hun ronde vorm en ronde doorsnede. Meestal worden deze gebruikt voor de mechanische afdichting.
  3. Rubber Hydraulische afdichtingen. Net als de oliekeerringen, zijn de rubberen hydraulische afdichtingen speciaal gemaakt voor hydraulische vloeistoffen. Deze zijn bedoeld om de druk en intense toepassingen van industriële installaties die worden gebruikt hydraulische vloeistoffen dragen.
  4. Rubber Piston Seal. De bijzondere toepassing van dit zegel is voor een betere grip, waardoor deze gemeenschappelijke op fietsen.
  5. Dynamische Seal. Er zijn een aantal machineonderdelen die in hun werking bewegen ten opzichte van elkaar bevinden, waarbij vloeistoffen gedicht moeten nog. Maar deze beweging veroorzaakt lekkage, en dat is de reden waarom een dynamische afdichting wordt gebruikt om te stoppen met het lekken.
  6. Lip Seal. Dit is misschien wel de meest flexibele van rubber afdichtingen, waardoor het nuttig voor lage druk en uniforme afdichting.
  7. Evenwichtige Seal. Deze rubberen afdichting wordt gebruikt bij het verminderen van de hydraulische druk effecten in seal compartimenten.
  8. Mechanische afdichtingen. Voor fabrikanten, deze zegels zijn heel gebruikelijk, omdat deze zijn speciaal gemaakt om hoge temperatuur, snelheid, en de druk te overleven.

Ondertussen

Je hebt misschien gezien rubber afdichtingen bijna overal. Mechanische afdichtingen.
Je hebt misschien gezien rubber afdichtingen bijna overal. Mechanische afdichtingen.

Ondertussen zijn een aantal zeehonden gedifferentieerd afhankelijk van hun materiaal maken. Zo worden Teflon afdichtingen met teflon materialen en siliconen afdichtingen zijn gemaakt van siliconen. Opzij vormen de teflon afdichtingen en siliconen afdichtingen, andere rubber afdichtingen genoemd naar de gebruikte zijn de natuurlijke rubber afdichtingen, nitril rubber afdichtingen, CSM zeehonden, FKM afdichtingen, Butyl rubber afdichtingen, en styreen butadieen rubber afdichtingen materiaal.

Zie? Er zijn veel dingen die je kunt leren van de simpele rubberen afdichtingen. Maar toch, sommige mensen niet waarderen het nut van rubberen afdichtingen. Maar eigenlijk zijn deze magische zegels worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder afvalverwerking, marine, lucht-en ruimtevaart, medische, farmaceutische, automobiel-, nucleaire, voedsel, papierfabrieken en chemische verwerking. Ondertussen machines die gewoonlijk nodig rubberen afdichtingen hydraulische cilinders, actuatoren, filters, motoren, motoren, smeren, pompen, kleppen en mechanische afdichtingen. Maar de meest voorkomende toepassingen waar we zien deze alledaagse zijn voor douche deuren, voor opslag potten, en voor de ramen.

De vele toepassingen van rubber afdichtingen met hun verschillende vormen maken deze eenvoudige maar nuttige dingen, nederig doen hun doeleinden, alomtegenwoordig in het moderne leven. We mogen niet het belang ervan merkt nu, maar de afwezigheid van een rubberen afdichting zou je wereld normale routine belemmeren.