E2r

Hoe te kiezen en te kopen BBQ accessoires, gereedschappen, en grillware

Ik ben dol op grill en BBQ

Ik ben dol op grill en barbecue. Niets verslaat de rokerige smaak van vlees of groenten heet van de grill. Je moet een paar tools en accessoires om uw BBQ een goede ervaring te maken.

Ik zal niet ingaan op alle wrijft, marinades en sauzen die veel BBQ recepten te begeleiden. Dit artikel zal de stok met de accessoires en gebruiksvoorwerpen die u nodig hebt, evenals een paar die je moet vermijden.

Hoe te kiezen en te kopen BBQ accessoires, gereedschappen, en grillware. U hebt een warmtebron.
Hoe te kiezen en te kopen BBQ accessoires, gereedschappen, en grillware. U hebt een warmtebron.
 1. U hebt een warmtebron. De meest voorkomende bron die u gebruikt voor thuis BBQ is houtskool. U hebt een merk dat een goede grilltemperatuur zal houden voor een tijdje, in ieder geval lang genoeg om je eten te koken. U kunt besteden een beetje of veel. Mijn ervaring is dat de merknaam houtskool begint beter en gaan langer mee, maar zijn niet zo veel beter dan de goedkopere merken dat het de extra kosten waard. Als alternatief kunt u gebruik maken van hout en verbranden het naar beneden om kolen om te koken. Ik geef de voorkeur deze methode, maar je moet een bron van hout en een grill die hout in plaats van houtskool is geschikt.
 2. Hout. Je zal nog steeds willen hout meeste van de tijd, in de vorm van chips of brokken, om de rook te leveren dat zal smaak uw BBQ. U wilt rook, niet af. Als u een probleem met uw hout in brand, wikkel het in aluminiumfolie en prik een paar gaatjes in. Ik gebruik geen gas grills, maar wikkelen hout in aluminiumfolie en porren paar gaten in het kan een gas grill produceren meer lekker eten.
 3. Schoorsteen starter. Ik heb verliefd geworden op dit ding. Ik zie het als onmisbaar. Ik ben zeer, zeer zelden meer te gebruiken starter vloeistof. Crumple twee of drie vellen krantenpapier voor de basis, vul de schoorsteen met houtskool en steek het aan. Je hebt geen afval, geen petroleum smaak of aroma's. Het is veel, veel beter dan een vloeistof lichter, en het is veel meer kosten-effectief in de tijd. Ik gebruik vloeibaar lichter alleen als ik een vlam om opzettelijk schroeien iets, zoals de skins op paprika's. Als u moet gebruiken vloeibare starter, heuvel houtskool in een eenvoudige piramide. Royaal Breng lichtere vloeistof en laat zitten voor vijf minuten. Dan licht. Als alle vlammen weg is, verspreid houtskool gelijkmatig. Het is klaar wanneer de briketten zijn 75% wit.
 4. Spray fles. Uw warmtebron kan uit de hand lopen. U wilt hitte en rook, maar niet af. Een spray fles is onmisbaar.
 5. Grill wok. Dit is niet een accessoire dat kan hoog op sommige mensen de lijst, maar ik kan niet zonder mij. Ik gaf al mijn spiesjes. Ik gebruik alleen de grill wok. Het grills kleine porties vlees en groenten die traditioneel zou worden geregen aan een spies, maar het elimineert de rommel en gedoe van spiesjes. Met een grill wok kun je elk ingrediënt de juiste hoeveelheid tijd over de kolen te geven, zodat de dingen niet gaar of te gaar.
 6. Tang. Ik hou van de heavy-duty tang bedoeld voor algemene werk in de keuken. De meeste van de goedkope tang voor BBQ gebruik zijn slecht uitgelijnd en zal niet veel pick-up van alles efficiënt. Ik gebruik ze voor het positioneren kolen alleen. Lichte tang zijn waardeloos. Ze gemakkelijk buigen en laat je naar beneden. Tang bewegen voedsel rond zonder het doorboren van de oppervlakte, essentieel als u wilt dat uw vlees niet uitdroogt.
 7. Spatel. Voor hamburgers en pasteitjes of platte voorwerpen zoals vis, een spatel het beste werkt.
 8. Rijgen borstel. Ik gebruik alleen silicium borstels nu. Ze werken zeer goed en mooi schoon te maken. Traditionele borstels verlof haren op je eten en zijn zeer moeilijk schoon te maken.
 9. Vlees thermometer. Tenzij u hebt gekalibreerd oogballen, kun je niet echt zeker van zijn dat vlees echt in orde is. Een thermometer is een voedselveiligheid van essentieel belang.
 10. Mitt. Sommige dingen zijn gewoon te warm om te behandelen. Ik gebruik een handschoen om hete grill woks en gebruiksvoorwerpen die ik onbedoeld hebben toegestaan om te warm te verwerken.
 11. Grill borstel. Je moet opruimen. BBQ is rommelig. U wilt een schone plek op de grill waar u uw eten te koken. Vet, verkoolde sauzen en etensresten worden overgebleven van de laatste grill sessie. Je moet echt niet wilt overbrengen op het voedsel deeltjes en dergelijke van de ene naar de volgende sessie. Hier krijg je een goede borstel met een schraper.
 12. Schraper. U moet niet alleen uw grill roosters, maar andere delen schoon. U moet om het overtollige vet en smurrie van je grill van tijd tot tijd te schrapen. Een goedkope spatel of plamuurmes werkt goed voor dit doel.
 13. Stoffer en blik. Wanneer alles is gezegd en gedaan, en uw grill koud is, moet u het reinigen van de as en dergelijke. Ashes plus vocht gelijk aan loog. Niet in slagen om uw barbecue schoon te maken zal verminderen de levensduur ervan.

Leuk om te hebben:

 1. Injector. Marineren vlees laat de smaken van de marinade door te dringen het vlees, maar als je weinig tijd, een injector kan hetzelfde doen. Een injector is als een grote injectienaald dat vlees doordringt en krijgt de marinade diep van binnen.
 2. Schort. Laten we eerlijk zijn. Grillen en bbqing is rommelig. Laat uw schort weerspiegelen uw persoonlijkheid. Krijg een die is leuk.

Wat je niet nodig hebt:

Ik ben dol op grill en BBQ. Vorken en draaien haken.
Ik ben dol op grill en BBQ. Vorken en draaien haken.
 1. Vorken en draaien haken. Piercing vlees zorgt ervoor dat deze sappen verliezen en uitdrogen. Gebruik nooit een vork of een draaiende haak.
 2. Skewers. Zie boven. Gebruik in plaats daarvan een grill wok.
 3. Charcoal lichter. Zie boven. Lichtere vloeistof is zelden nodig, tenzij u zich in een echt grote haast.

Grillen is leuk, en de maaltijden die u produceert krijgt lovende kritieken. Maak je leven en grillen eenvoudiger door het volgen van de bovenstaande tips.