E2r

Hoe te koolstofvezel auto - onderdelen te maken

Carbon technologie heeft auto-onderdeel productie in grotere hoogten. Via een techniek, treffend genoemd carbon lamineren, moderne auto-onderdelen eenvoudig geproduceerd. De afgewerkte auto-onderdelen zien er een stuk slanker en sexier. Dus, niet af waarom een Porsche of een Lamborghini krijgt om indruk op u maken. Porsche en Lamborghini fabrieken uitgingen van carbon lamineren voor geruime tijd. Hier zijn een aantal stappen die betrokken zijn bij het maken van koolstofvezel auto-onderdelen:

Hoe te koolstofvezel auto - onderdelen te maken. Bereid de auto-onderdeel het oppervlak.
Hoe te koolstofvezel auto - onderdelen te maken. Bereid de auto-onderdeel het oppervlak.
  • Bereid de auto-onderdeel het oppervlak. Eerste ontvetten het. Daarna, zand het voorste gedeelte. Je doel is het bereiken van een ruwe maar effen oppervlak. De ruwheid garandeert vooral een maximale hechting. Denk aan deze stap alsof je aan een schilderij. Uw initiële voorbereiding gaat veel in uw eindresultaat toe.
  • Identificeren van de onderdelen die moeten worden gemaskeerd. Zoek uit welke niet porties zijn om onder lamineren. Je moet maskeren ze goed. Je wilt niet een aantal materialen te verzamelen op die gebieden terwijl je eigenlijk het opnieuw monteren of installeren van het stuk.
  • Handmatig toepassen van de koolstof. Als je eenmaal hebt gemaskeerd de vooraf bepaalde gedeelten van het auto-onderdeel, maak je klaar om te werken aan de koolstof. Wees hier zeer voorzichtig en grondig. Deze stap is zeer belangrijk in het proces. U moet uw ambachtelijke vaardigheid hier te gebruiken. Houd er rekening mee dat wanneer u cosmetische carbon toepassen, vervorming moet worden geminimaliseerd.
  • Knip de overtollige koolstof. Omdat u zich heeft aangemeld de koolstof handmatig kunnen sommige randen of sommige delen zijn voorzien van extra koolstof. Nogmaals, vanaf voorzichtig, je moet hier geduldig te zijn. Zorg ervoor dat het trimmen vakkundig wordt gedaan en er geen vervorming ontstaat.
  • Maak je klaar voor de eerste schuren en polijsten. Voel de oppervlakte. Zijn er merkbare klontjes? Nou, focus op die secties. Zand hen dan, en poetsen ze. Je moet een gladder oppervlak te bereiken voordat u kunt doorgaan met de tweede lakken.
  • Spuit de tweede lak. De tweede laag is bedoeld om de koolstof lamineren voltooien. Als je vroeg een productiebedrijf om het werk voor u doen, alles stopt hier. Na de tweede lak is aangebracht, uw auto-onderdeel is klaar om te worden verpakt en naar u verzonden. Echter, aangezien je verondersteld om dit te doen op uw eigen, verdere stappen moeten worden genomen.
  • Doe de laatste schuren en polijsten. Opnieuw scannen oppervlak. Brokken moeten worden genomen door middel van schuren en polijsten. Als je dit efficiënt, kunt u genieten van een extra glad oppervlak en krijg een geweldige glanzende afwerking.
  • Monteer en pas de auto-onderdeel. Nogmaals inspecteren. Controleer of er een defect of schade. Zorg ervoor dat zelfs de kleinste of de geringste afwijking wordt snel verholpen, hersteld of gecorrigeerd. Indien nodig, opnieuw de koolstof en de lak.

Carbon lamineren zal zeker uw projecten een stuk gemakkelijker te bereiken, vooral als je wilt repareren of herstellen van uw eigen auto. Zorg er wel voor dat je ruim de tijd om door te brengen, een grote belasting van geduld te geven, en een geventileerde werkruimte op te starten hebben.