E2r

Hoe te mengen kleuren verf om geld te besparen

Je hebt ontdaan van de muren schoon van die gedateerde behang die u herinnert aan het huis van je grootmoeder. En nu, je geest is gonst van opwinding, want je foto kan je snel-to-be studio / slaapkamer met zo'n helderheid. Van de nieuw vervangen geschuurd muren om de net gereinigde hoeken, alles is in uw kamer voorbereid en klaar voor een nieuwe verflaag. Maar dan kom je erachter dat de verf je net gekocht is een schaduw te licht of te donker. Wat te doen? Het zou zo zonde zijn om het weg te gooien. Niet te vergeten duur, aangezien de meeste verven kunnen niet worden teruggestuurd naar de winkel. Gelukkig voor u, kunt u nog redden, dat emmer verf.

Met een beetje creatief mengen en een zorgvuldige touch kunt u tweak uw verf en het bereiken van de tint die u wenst. Hier is hoe je je eigen kleuren te mengen en maak er met je kleine ongelukje emmer verf.

U moet Bereid de volgende: een kleurenkaart, penseel of metalen staaf voor het roeren, en een emmer van zwart, wit en grijs verven.. De verf kan worden gekocht bij uw lokale hardware in kleinere pinten. Zorg ervoor dat de verf je koopt om je schaduw te corrigeren is dezelfde verf type origineel:. Acryl, latex en dergelijke Belangrijke opmerking: Zorg ervoor dat u koopt genoeg verf om uw project af te maken. Vaker wel dan niet, kunnen mensen niet opnieuw maken van de kleur die ze gemaakt precies.

Hoe te mengen kleuren verf om geld te besparen. Belangrijke opmerking.
Hoe te mengen kleuren verf om geld te besparen. Belangrijke opmerking.
  • Ten eerste, vergelijk de schaduw van uw verf om de kleur die u wenst. Gebruik het kleurenwiel om te bepalen of je nodig hebt om lichter of donkerder uw verf.
    • Als u nodig hebt om de kleur lichter te maken, voeg witte verf aan.
    • Als u donkerder de kleur, voeg zwarte of grijze lak aan. Gebruik zwart als de oorspronkelijke kleur is een donkere, diepe schaduw zoals marine of paars. Gebruik grijs als de oorspronkelijke kleur is van een lichtere tint, zoals pastel.
  • Wanneer u de verf mengen, moet de nieuwe verf niet mengen in de hele emmer van originele lak. Neem een paar kopjes van de start verf en plaats hem in een kleinere container. In dit kleinere hoeveelheid, experimenteren met zwart, grijs of wit totdat je hebt bereikt uw gewenste kleur / effect. Tip. Voeg de witte of zwarte verf in kleine hoeveelheden om te voorkomen dat het maken van fouten en om te voorkomen dat het verspillen van teveel kleurstof.
  • Gebruik de verfkwast of metalen staaf om de verf te mengen. Roer goed om ervoor te zorgen dat er niet alle resterende wervelingen of klodders in je mengsel.
  • Zodra u de schaduw, kunt u doorgaan met mengen en de resterende verf te corrigeren.

Zodra u beheerst de techniek van het toevoegen van zwarte

Zodra u beheerst de techniek van het toevoegen van zwart, grijs en wit in verschillende kleuren en tinten van kleuren te creëren, kunt u nu experimenteren met een combinatie van nieuwe kleuren. Meng verschillende tinten blauw en rood op een levendige koninklijke paars te krijgen. Mix daisy geel met rood voor een vol splash van oranje. De combinaties zijn eindeloos! En je kunt leren om ze te maken alleen door het bestuderen van de kleurencirkel en begrijpen van de basis kleurencombinaties.

Wees als Picasso en durf in uw keuze van kleuren. Maak je geen zorgen over fouten of het schilderen van uw muur een schokkende neon groen - zelfs als het leek een goed idee op het eerste - omdat je nu weet hoe het te corrigeren.