E2r

Hoe te plafondtegels te installeren

Plafonds geven een impact hebben op de sfeer van het huis

Plafonds geven een impact hebben op de sfeer van het huis. Selecteren van een geschikte plafondtegel is afhankelijk van uw keuze en op uw concept. Neem een kijkje op verschillende ontwerpen van plafondtegels, van de materialen en maatregelen.

Hier zijn de stappen voor het plafondtegels te installeren.

  1. Begin met de veiligheid en zorg ervoor dat u uw juiste gereedschap hebben bij het doen van het werk.
  2. Meet de totale afstand van muur tot muur aan een kant van de kamer. Als zijn maatregel is precies in de voeten moet je niet knippen grens tegels. Randtegels worden toegepast wanneer de afmeting van de wand niet exact in voet. In dergelijke gevallen kunt u 12 toe te voegen aan het aantal inches dan delen door twee. Dit geeft je de maat van uw border tegels. Gebruik dezelfde methode voor de andere kant van de muur.
  3. Verkrijg de materialen die nodig zijn voor de installatie. Retailers bieden een verscheidenheid aan plafond tegels of plafondpanelen, afhankelijk van het plafond ontwerp dat u aan toe bent. Tegels ook variëren met hun prijzen, maar neem een kijkje op de kwaliteit. Sommige tegels zijn goedkoop, maar hebben de laagste kwaliteit. Vraag naar de beste kwaliteit van tegels. Het is misschien duur, maar de aankoop ervan tegen een wholesale-prijs kan geven u een korting. U kunt er ook voor kiezen om panelen van kunststof of van asbest voor brandbeveiliging kopen. Kunststof tegels zijn meestal wasbaar dus het zal een lange tijd duren voordat je een vervanger te kopen. Vraag uw leverancier om u te helpen een schatting van de benodigde materialen op basis van uw metingen.
  4. Na het ophalen van de benodigde materialen, maak je klaar voor het installeren. Knip alle randtegels volgens de meting van de muur. Dan bent u klaar om de tegels te zetten.
  5. Er zijn twee manieren installeren plafondtegels, afhankelijk van het type plafond, zoals tin plafond opgehangen plafond of verlaagd plafond. De eerste manier is door gebruik te maken van lijm en de andere manier is door het gebruik van nieten of spijkers. Lijmen worden gebruikt als het plafond is gemaakt van materialen die geluid produceren. Een andere is te nieten of nagels. Het nietje methode wordt gebruikt als het plafond blootgesteld gewrichten en het maximum is van ondeugdelijke materialen.
  6. Installatie met lijm is bijna hetzelfde in installeren keukentegels. Controleer de geschilderde deel, sommige tegels niet houden, omdat de verf kan afbladderen of het kan worden krijtachtige. Experiment op deze, probeer dan eerst drie tot vijf tegels en kijk of ze houden. Teken een lijn met behulp van een krijt op beide zijden van de kamer. Zorg ervoor dat deze gelijk is aan de grootte van uw border tegels. Gebruik deze lijnen om tegels parallel te maken op de eerste rij van de grens tegels. Zet kleefstoffen op vier hoeken van de tegel ongeveer 1 duim van de randen dan in het midden van de tegel. Plaats de eerste grens tegel op de hoek. Doe hetzelfde met de andere grens tegels. Na het plaatsen van de grens tegels kunt u nu vullen het plafond met de full-sized tegels. Wacht dan op te drogen en je bent klaar.
  7. Het installeren met spijkers is een beetje anders. Ten eerste, nagel kalkafzetting strips op het plafond voordat u de tegels. Als je klaar bent met de furring strips, trek je een lijn met een krijt op de grens tegels in lijn te houden. Staple de eerste grens tegel op de hoek, gevolgd door de andere rand tegels, dan vul het plafond met de full-sized tegels.
Hoe te plafondtegels te installeren. Meet de totale afstand van muur tot muur aan een kant van de kamer.
Hoe te plafondtegels te installeren. Meet de totale afstand van muur tot muur aan een kant van de kamer.

Het klinkt misschien als een zware taak, maar het zal je huis een nieuwe look en zeker, een goede sfeer.