E2r

Hoe te spanten bouwen

Als u probeert om uw eigen huis te bouwen

Als u probeert om uw eigen huis te bouwen, dan zul je zeker nodig hebt om te leren hoe spanten maken. Ze houden het hele dak omhoog, en ze moeten zeer stabiel, zodat het dak zal niet instorten. Dit is de reden waarom de bouw van spanten op de juiste manier belangrijkste zal zijn. Ze helpen om het gewicht van het dak boven het skelet van het huis te verdelen, waardoor het sterker.

Hoe te spanten bouwen. Weten welke soort dakspant je nodig hebt.
Hoe te spanten bouwen. Weten welke soort dakspant je nodig hebt.

Hier zijn enkele tips over hoe je spanten te construeren:

Weten welke soort dakspant u nodig

Weten welke soort dakspant je nodig hebt. Er zijn veel verschillende soorten spanten en je hebt om het verschil tussen een ieder weet. Meestal worden deze allemaal bij elkaar in een enkel project. De meest eenvoudige vorm is de gemeenschappelijke dakspant, en zij breiden van een muur om een ruiter. Ze worden het meest gebruikt in woningen en andere eenvoudige structuren. Dal rafters en hip spanten beide zijn ingesteld op een hoek van 45 graden. Het enige verschil is dat dal rafters gaan vanaf de binnenzijde van het dak naar de buitenzijde van de ruiter en hoekkepers gaan de tegenovergestelde manier. Ze worden gebruikt voor grotere, zwaardere daken die meer ondersteuning nodig hebben. Vliegende heup spanten worden gebruikt met vallei spanten. Dit is om daken die hoog zijn ondersteunen. Ondertussen vallei jack spanten gaan met gemeenschappelijke spanten, evenals hip jack spanten. Ondertussen zijn verlamde jack daksparren om verschillende soorten balken verbinden.

Bereid uw materialen

Bereid uw materialen. U zult veel hout nodig om uw spanten maken. Ook zult u nodig hebt om ze goed te meten, zodat u een meetlint nodig. U vindt er ook een zaag te snijden up van al uw hout, en een potlood om aan te geven waar u wordt snijden ze nodig hebben. Zorg ervoor dat u voorzichtig zijn met al uw elektrische gereedschappen zijn.

Leer de stelling van Pythagoras

Als u probeert om uw eigen huis te bouwen. Bereid uw materialen.
Als u probeert om uw eigen huis te bouwen. Bereid uw materialen.

Leer de stelling van Pythagoras. De meeste mensen denken dat als ze ouder zijn dan met school, zijn ze over met deze stelling. Maar wat de meeste niet weten is dat ze gebruikt worden om huizen te bouwen. Om de lengte van uw dakspant te meten, moet u de basis en de schuine zijde van het dak te meten. Gebruik je meetlint om dit te doen. Wat je wilt weten is de lengte van de driehoek dat uw dak maakt. Dit zal zijn waar je spanten worden geplaatst. Om de lengte te meten, vierkant zowel de basis en de schuine zijde van uw dak. U moet dan de schuine zijde delen door de basis. Vervolgens krijgen de vierkantswortel van het resultaat. Dit zal de lengte van uw dakspant te zijn. Meet en snijd het hout je nodig hebt om deze lengte en je goed om te gaan.

Beginnen met het bouwen van uw dakspant

Beginnen met het bouwen van uw dakspant. Ten eerste, moet u een aantal plekken voor uw dakspant markeren, het schietlood snijden en de hiel cut. U zult een framing vierkant voor nodig. U zult ook moeten birdsmouth het spant te markeren. Het is waar het spant zal zitten. Dan, alles wat je hoeft te doen is knippen en snijd het spant en je bent good to go.

Doe-het-zelvers zullen merken dat na deze eenvoudige stappen, het bouwen van een dakspant zal een stuk taart zijn.