E2r

Hoe te sparren - up van uw badkamer in 5 stappen

De badkamer

De badkamer, voor veel mensen, is een heiligdom waar ze kunnen ontspannen, neem een lekkere douche of lange warm bad, en voor de dames, doen hun merk ups en andere schoonheid regimes. Het is een plek waar privacy wordt veel geëist en gekoesterd. Het is waar je wegwassen van de dag vuil van je af en neem het op een nieuwe start. Misschien zou u het niet eens met deze omschrijving, omdat je je badkamer niet vinden als geruststellend. Als u een van die mensen, hier zijn 5 eenvoudige stappen om sparren-up van uw badkamer en om te zetten in de haven je willen dat je had.

  1. Zich te ontdoen van alle rommel. Uw badkamer is misschien niet zo mooi als je wilt zijn, want het is vol van onnodige voorwerpen. Gooi alle lege flessen lotion, shampoo containers, en die onverzorgd natte dozen van uw moisturizers, tandpasta, of een hygiënische benodigdheden. In aanvulling op het wegwerken van alle overbodige dingen, schoon te maken elke hoek, spleet, en hulpprogramma's, zoals het bad, wc-pot en het bidet.
  2. Geef kleur aan uw badkamer. Wellicht wilt u de oude groene kleur van uw badkamer te veranderen in een meer rustgevende chocoladebruin. U kunt herschilderen van de muren of wijzig de wandtegels, indien van toepassing. Het zou ideaal zijn om van een thema bedenken voor het kiezen van een verf of tegel kleur. Bepaal of u wilt een ontspannende vorm van een badkamer of een die is luid en blij, een klassieke type of een met meer van een moderne twist. Welke thema dat u hebt gekozen, zorg ervoor dat uw huis leden of huisgenoten ga eveneens akkoord met het. Dan kunt u plezier hebt het uitzoeken van de spullen die je nodig hebt.
  3. Vervang de wastafel, wc-pot, en andere voorzieningen. Als u hebt schoongemaakt-up van uw hele badkamer en nog steeds denken dat de nutsbedrijven zien er oud en vol met vuil, moet je ze vervangen door iets meer geschikt is voor uw thema in gedachten of iets dat de rest van uw badkamer zou passen. Er zijn een heleboel van hardware winkels die goedkoper, maar goed nutsbedrijven te verkopen. Ga voor de beste koopjes en de beste kwaliteit. Soms wilt u misschien een beetje meer uit te geven om het beste uit uw aankopen te krijgen.
  4. Vervang de badkamer vloertegels. Uw badkamer vloer zou kunnen zijn oude, vervaagde en gebarsten. In dat geval is het hoog tijd om ze te vervangen door nieuwe tegels die uw thema zal een aanvulling vormen. U kunt iemand inhuren om dit te doen voor u, zodat het zal zeker blijken nette en goede.
  5. Voeg wat accenten. Nadat alles is vervangen en opgeruimd, zul je ontdekken dat het zal een stuk beter uitzien als toebehoren werden toegevoegd. Kies een mooie spiegel, weer te geven aantal nieuwe handdoeken op het handdoekenrek, een paar kleine geurkaarsen zetten rond de gootsteen balie of rond de badkuip, verandert het douchegordijn, en zet een mooie kleine badkamer tapijt in het midden.

Het is altijd een goed idee om wat interieur programma's kijken

Hoe te sparren - up van uw badkamer in 5 stappen. Zich te ontdoen van alle rommel.
Hoe te sparren - up van uw badkamer in 5 stappen. Zich te ontdoen van alle rommel.

Het is altijd een goed idee om wat interieur programma's kijken. Ze geven een heleboel voorbeelden voor u om uit te kiezen en te volgen. Naast dat, kunt u ook kopen design boeken die u zullen tonen verschillende thema's voor uw badkamer.