E2r

Hoe te staldeuren te bouwen

Voor elke persoon die eigenaar is van een schuur

Voor elke persoon die eigenaar is van een schuur, het bijhouden van de schuur naar behoren te beveiligen tegen dieven of er geen dieren kunnen ontsnappen is erg belangrijk. Veel schuren werden oorspronkelijk gebouwd zonder schuur deuren of deuren die uit elkaar vallen. Om de veiligheid in een schuur te verbeteren, veel mensen ervoor kiezen om schuurdeuren geïnstalleerd. Helaas kan de bouw en de installatie van staldeuren vrij duur, tenzij je het zelf doen. Dit artikel geeft de tips en stap over hoe je schuur deuren te bouwen.

De eerste stap in hoe je schuur deuren te bouwen is het ontwerpen van uw deuren

De eerste stap in hoe je schuur deuren te bouwen is het ontwerpen van uw deuren. Je moet houden in overweging hoe groot van een opening is er in uw stal. Om de meest bedrag van warmte houden binnen de schuur en de veiligheid te maximaliseren, moet u het ontwerp schuur deuren groot genoeg is om de hele opening te dekken.

Na het ontwerpen van de stal deuren

Na het ontwerpen van uw stal deuren, de volgende stap in hoe u staldeuren te bouwen is het verzamelen van noodzakelijke benodigdheden. Om functionele schuur deuren te bouwen zul je genoeg Gelamineerd fineerhout voor nodig hebt ("LVL") balken te bouwen het frame van uw deuren. Je zult ook andere stukken van hardhout moeten handelen als het gezicht van uw deuren, zware scharnieren, een zaag, hamer, spijkers, boren, schroeven, en een vorm van handgreep voor elke deur.

Na het verzamelen van alle noodzakelijke benodigdheden

Hoe te staldeuren te bouwen. Voor elke persoon die eigenaar is van een schuur.
Hoe te staldeuren te bouwen. Voor elke persoon die eigenaar is van een schuur.

Na het verzamelen van alle noodzakelijke benodigdheden, de volgende stap in hoe u staldeuren te bouwen is het creëren van een kader voor de deuren. Met behulp van de LVL balken, wil je een frame dat de specificaties van uw stal deuren voldoet. Dit kan vereisen dat u de LVL balken worden gekort, om ze de juiste lengte. Samen Zet de stukken van LVL balken door het gebruik van zware nagels.

Na het vormen van het doosframe

Na het vormen van het doosframe, de volgende stap in hoe staldeuren bouwen is om op de zijde van de deur. Om dit te doen, wil je in stukken of hardhout grenzend plaatsen aan elkaar liggen verticaal over het frame. Met behulp van een hamer en spijkers, wil je elk stuk van hardhout veilig te stellen en tegelijkertijd zijn er geen openingen tussen elk stuk. Mogelijk moet het hout hakken zijn gelijk waarborgen van de boven-en onderkant van het frame.

Na het aantrekken van de zijde van de deur de volgende stap te hangen de deuren. U moet een zware scharnier te installeren op alle vier de hoeken van de schuur open en aan de buitenkant hoeken van de deur. Nadat hij de deur op zijn plaats binnen het scharnier garanderen dat veilig genoeg is en kan het gewicht verwerken. De deuren op dit punt moet zwaaien open. Als u dat wenst, kunt u een deurgreep maken het openen van de deur gemakkelijker. Veel mensen er ook voor kiezen om vlekken of verf de deur naar de rest van de schuur passen.